25n
25N
25N

Alfafar reparteix el seu bo escolar 2019/2020

Alfafar reparteix el seu bo escolar 2019/2020
05/09/2019 -

Alfafar, a través de la seua regidoria d’Educació, duu a terme un any més el lliurament del bo escolar als veïns i veïnes empadronats en el municipi.

A partir de hui, 5 de setembre, i fins al pròxim 11 d’octubre el pare, la mare o el tutor de l’estudiant podrà recollir aquesta ajuda en el Saló de Plens de l’Ajuntament en horari de matins (de dilluns a divendres de 9h a 14.30 h) o en horari de vesprades (els dimarts i dijous de 16 h a 19 h, exceptuant el dijous 12).

El bo està dirigit a les i els estudiants empadronats en el municipi que estiguen cursant els nivells d’Educació Infantil, Primària, Secundària o Formació Professional Bàsic i enguany, com a novetat, inclou també els quaderns d’exercicis o workbooks.

Aquesta ajuda, que no requereix sol·licitud prèvia, pot ser canviada des de hui i fins al pròxim 22 de novembre en qualsevol dels comerços que s’hagen subscrit al conveni amb l’Ajuntament d’Alfafar per a l’adquisició de subministraments escolars (material de papereria, llibres de lectura, diccionaris, roba, llapis de memòria, etc.).

A través d’aquesta iniciativa, l’Ajuntament d’Alfafar vol col·laborar amb les famílies en l’adquisició del material escolar, alleugerint així la despesa econòmica al qual s’enfronten al setembre a causa de la volta al cole. Així mateix, l’Ajuntament cerca també fomentar el comerç local atés que el bo únicament pot canviar-se en els establiments comercials del municipi adherits al conveni.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

10 − 1 =