25n
25N
25N

Bonig sol·licita a Puig una reunió urgent davant l'agreujament de contagis per Covid en la Comunitat

“Fa uns dies Puig manifestava que la situació de la Comunitat Valenciana era més favorable que en altres llocs i, no obstant això, les xifres de contagis i hospitalitzacions s’han disparat en els últims dies”

Bonig sol·licita a Puig una reunió urgent davant l'agreujament de contagis per Covid en la Comunitat
21/10/2020 -

La presidenta del Partit Popular de la Comunitat Valenciana i Síndica del Grup Popular en Les Corts, Isabel Bonig, ha remés aquest matí una carta al President de la Generalitat, Ximo Puig, en la qual li sol·licita “una reunió amb caràcter urgent per a tractar la situació actual i les solucions i propostes que el govern valencià té previstes davant l’agreujament de la pandèmia en la nostra Comunitat”.

Bonig ha remés aquesta carta després de l’anunci, ahir, del President, assenyalant que no descartava sol·licitar el toc de queda per a la Comunitat Valenciana davant l’augment de contagis de Covid. La presidenta del PPCV ha expressat la seua preocupació per les dades conegudes ahir, que deixen 1.318 contagis i cinc defuncions en les últimes 24 hores.

La dirigent popular ha expressat que les últimes dades i mesures facilitades pel Consell respecte de la situació de la Covid-19 en la Comunitat “han generat un gran desconcert i una greu alarma en la societat valenciana”, i ha assenyalat les contradiccions en els missatges de les últimes jornades. “Fa uns dies Puig manifestava que la situació de la Comunitat Valenciana era més favorable que en altres llocs d’Espanya o en països en els quals abans ens havíem mirat, com Austràlia, i, no obstant això, les xifres de contagis i hospitalitzacions s’han disparat en els últims dies, per la qual cosa estan plantejant mesures com el toc de queda”.

“Davant aquest preocupant i desconcertant nou escenari resulta imprescindible una comunicació immediata i directa per a tractar la situació actual de la pandèmia en la nostra Comunitat”, assenyala Bonig en la seua carta. Així mateix, la presidenta del PPCV destaca la importància de conéixer les mesures que remena el Govern de Puig “davant l’actual evolució, amb la finalitat d’anticipar-nos i esmorteir els possibles efectes negatius que ens posarien en una tessitura difícil de superar, després dels danys ja patits en àmbits tan rellevants com la nostra sanitat, ocupació, serveis socials i economia”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

set − un =