Bonig diu que li posa "els pèls de punta" el desconeixement legislatiu per a suprimir les diputacions

Bonig diu que li posa "els pèls de punta" el desconeixement legislatiu per a suprimir les diputacions
25/09/2018 -

La presidenta del PP de la Comunitat Valenciana, Isabel Bonig, ha recordat que per a suprimir les diputacions és necessària una reforma de la Constitució Espanyola i ha lamentat el “grau de desconeixement legislatiu” dels “governants valencians”. Una circumstància que li posa “els pèls de punta”.

En atenció als mitjans, abans de participar en una jornada de treball del grup del PP en la Diputació d’Alacant, Isabel Bonig ha assegurat que “ningú” li pregunta per “el carrer” per les institucions provincials i ha subratllat que els qui han sigut alcaldes o alcaldesses coneixen “la importància que tenen les diputacions al servei dels ciutadans”.

Bonig ha plantejat que en lloc d’abordar “com les millorem”, es parla de com eliminar-les i assumir les seues competències. Enfront d’açò, s’ha preguntat com la Generalitat gestionarà les competències “quan és incapaç d’acabar amb les 11.000 places escolars que estan en barracons a la Comunitat i ha hagut de fer una delegació als ajuntaments, amb el pla Edificant, perquè es dediquen a construir col·legis”.

Així mateix, ha qüestionat assumir competències provincials quan al seu judici la gestió de menors de la gestió de menors de la Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives, de Mónica Oltra, és un “desastre”. Ha incidit així en les presumptes agressions en el centre d’Alacant i en el de Bunyol (València) “la setmana passada, quan van ser detinguts alguns dels seus membres també per presumptes agressions sexuals, i ningú està donant explicacions”.

També s’ha referit a la compareixença d’Oltra en les Corts on va anunciar que es tancava un centre de menors gestionat per monges a Sogorb (Castelló) i on “va acusar de presumptes agressions sexuals a un treballador”.

“Avui la Justícia ho ha exculpat”, ha afirmat i ha confiat que “la senyora Oltra, per decència i dignitat, demane perdó i done explicacions. I si no ho fa, que avui el president Ximo Puig la cesse”. A la seua manera de veure, “està incapacitada per a seguir gestionant la matèria social i especialment les qüestions de menors”.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tres × cinc =

sagunt a escena 2019
turismo salou