25n
Orgull
Orgull

Bonig: "Donarem llibertat a la gent per a triar entre sanitat pública o qualsevol de la concertada"

Bonig: "Donarem llibertat a la gent per a triar entre sanitat pública o qualsevol de la concertada"
20/04/2019 -

La presidenta del PPCV i candidata a la Presidència de la Generalitat, Isabel Bonig, ha assenyalat aquest dissabte que la seua formació donarà “llibertat a la gent per a triar entre sanitat pública o qualsevol de la concertada”. “Mai permetrem que el nostre sectarisme ens impedisca donar els millors serveis”, ha subratllat.

Bonig ha intervingut aquest dissabte en un míting a Alacant tancat pel president del PP nacional, Pablo Casado, en el qual la líder dels ‘populars’ valencians ha afirmat que la Comunitat “no és una terra d’exclusió sinó d’unió”. “Ací cap tothom que vulga treballar”, ha assegurat, segons explica la formació en un comunicat.

La candidata ha afirmat que el seu partit “donarà llibertat en sentit ampli, econòmica, a l’hora de triar i donar millors serveis públics”. Al seu judici, el president de la Generalitat, Ximo Puig, “no és creïble i és incapaç d’acabar amb les llistes d’espera en sanitat”.

Donarem llibertat a la gent per a triar entre sanitat pública o qualsevol de la concertada. Mai permetrem que el nostre sectarisme ens impedisca donar els millors serveis”, ha afegit.

Bonig ha subratllat que “si hi ha un partit que ha defensat la llibertat educativa en aquesta terra és el PP, intentant arribar a un acord que va rebutjar el PSOE i després acudint als tribunals”.

Ha indicat que “més de 40 sentències del TSJCV acrediten que la política lingüística implantada (en la Comunitat) retalla i coacciona la llibertat i el dret dels pares a triar”.

Per això, ha explicat que el seu “compromís” és que si governa en la Generalitat “instaurarà la llibertat absoluta dels pares per a triar el centre i la llengua en la qual volen educar als seus fills”.

UN PP “RENOVAT”

La candidata ha indicat que “estem a una setmana d’aconseguir el canvi polític més necessitat per aquesta terra”. “Enfront de la pitjor versió d’un PSOE entregat a l’extrema esquerra i als independentistes, està el PP renovat que defensa la igualtat i la llibertat de tots els espanyols i valencians”, ha remarcat.

Bonig ha manifestat que els presidents socialistes del Govern central i de la Generalitat, Pedro Sánchez i Ximo Puig, “són iguals” perquè tots dos “parlen molt de democràcia i regeneració, però a l’hora de posar-les en pràctica fracassen estrepitosament”.

“ES NEGUEN A UN CARA A CARA PER POR DEL PP”

Ha destacat que “els dos s’han negat a tindre un cara cara” perquè “tenen por” al PP. La dirigent del PPCV ha afirmat que “quan es tracta de confrontar projectes polítics, res de res, s’espanten, salen fugint”.

A més, al seu judici, “els dos utilitzen tots els recursos públics per al seu propi servei partidista”. “A Sánchez aprovant decrets llei que només suposen més despesa pública, i Puig utilitzant tots els instruments de la Generalitat per a fer propaganda com si ell fóra el salvador amb l’arribada del FLA. No li hem sentit reclamar un canvi de model de finançament, o més inversió o més atenció a aquesta terra”, ha postil·lat.

Per a Bonig, tots dos dirigents socialistes “també són iguals en què cap dels dos té clar el projecte de Comunitat i de nació que volen”. “I si ho tenen clar ho amaguen. Diuen que hi ha donar cabuda a aquells que volen trencar Espanya i que Espanya és un concepte discutit i discutible. Sense llei i Constitució no hi ha democràcia ni igualtat”, ha subratllat.

“Enfront d’aquesta claudicació, la correcta política, la del PP que consisteix a complir el que promet. El PP governarà per a tots, acabarà amb el sectarisme i abaixarà els impostos. El PP farà que aquesta terra recupere l’orgull de ser valenciana i espanyola”, ha emfatitzat.

Isabel Bonig ha manifestat que “el PP compleix amb el que diu” i, per tant, “la qual cosa diu que farà, ho farà”. En aquest sentit, ha assegurat que des del seu partit no “vendran ni Espanya ni la Comunitat als qui volen trencar-la”.

“TRIPE REVOLUCIÓ, PERÒ SENSE CRIDAR”

El projecte del PP, ha explicat, “se sustenta en una triple revolució, però sense cridar, unint i arreglant les coses que destrossen uns altres. Una revolució fiscal, una revolució econòmica i una revolució social. Això és el que preocupa la gent”.

“Intentaran que parlem de coses estranyes, mirant al passat, recordant una història negra que divideix. Nosaltres parlem de present i futur, de donar il·lusió i esperança a la gent. Tres revolucions pacífiques, però tremendament efectives. Volem donar-li un gir de 180 graus a la Comunitat”, ha agregat.

Bonig ha explicat que “la revolució fiscal serà la major baixada d’impostos de la història de la Comunitat Valenciana”. “Us puc assegurar que, si sóc presidenta de la Generalitat, el meu govern estimarà sincerament a aquesta terra, sense haver de fixar-se en altres llocs. Aplicarà una reducció del 7% de l’IRPF per a rendes de fins a 35.000 euros i l’eliminació de l’Impost de Successions i Donacions”, ha indicat.

La presidenta del PPCV ha insistit que el seu partit no accepta “lliçons de l’esquerra”, i ha advocat per una “revolució econòmica amb ajudes als autònoms, a les mestresses i amos de casa, amb l’impuls de la formació professional dual, no a la taxa turística que llastra la competitivitat d’un sector tan important com el turisme”.

“Cal anar a votar. Som una Comunitat orgullosa del seu passat i que, alhora, desafia al futur, sense complexos, sense imposicions, amb llibertat, sense sectarisme, amb igualtat. Els qui vulguen la nostra política econòmica, els qui vulguen les nostres baixades d’impostos, els qui vulguen les nostres reformes, els qui vulguen la nostra seguretat, només ho poden aconseguir votant valor segur. Som el valor segur per al futur de la Comunitat Valenciana i d’Espanya”, ha conclòs.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

20 + tretze =