25n
25N
25N

Bonig: "Els que defensen l'independentisme estan ací"

Bonig: "Els que defensen l'independentisme estan ací"
27/10/2019 -

La Presidenta del partit Popular de la Comunitat Valenciana (PPCV), Isabel Bonig, ha assenyalat que “els que defensen l’independentisme són ací en la Comunitat i Puig governa amb ells”.

Bonig ha fet aquestes declaracions durant les paelles populars de La Vilavella a la qual ha assistit al costat del president provincial del PP, Miguel Barrachina i els candidats del PP al Congrés i al Senat.

Així, ha assenyalat que les declaracions de Puig contra Torra criticant les seues “ànsies nacionalistes” són “pur teatre, galeria perquè vénen les eleccions i no li ixen els comptes perquè si tan clar ho té trencaria amb els seus socis de Bloc-Compromís”. Si no ho fa, ha afegit, “és còmplice de tot el que passe en la Comunitat”.

Bonig ha recordat que els seus socis fa una setmana van defensar que volien el dret d’autodeterminació i que volien l’amnistia i ara sale Puig “perquè està espantat i no li salen els comptes al PSOE”.

Bonig ha enlletgit a Ximo Puig que es fique amb les CC.AA del PP –amb relació a les seues crítiques a Díaz Ayuso– perquè abaixen els impostos i es crea ocupació i riquesa i “posen en evidència la gestió en la Comunitat Valenciana” els espanyols el que volen és treball i qualitat dels serveis públics. “El PP prefereix abaixar-li els impostos que endollar a 330 persones, baixar les llistes d’espera que obrir una televisió que costa 56 milions d’euros”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tres × 2 =