caixa popular

Bonig: "Puig està aguaitat per la corrupció i no resol els problemes dels valencians"

Fotos: Inma Caballer

Bonig: "Puig està aguaitat per la corrupció i no resol els problemes dels valencians"
05/07/2018 -

La Síndica del Grup Popular en les Corts, Isabel Bonig, ha assenyalat que “Puig està aguaitat per la corrupció i no resol els problemes dels valencians: la falta de finançament, la llistes d’espera i l’educació”.

Bonig ha assenyalat en la sessió de control en les Corts al president del Consell que “aquest Consell té un greu problema de gestió. L’única cosa que ha millorat són els serveis del deute. Solament han executat el 18% de les inversions. Dels 710 milions per a transferir a altres administracions solament ha pagat 9 milions. La vicepresidenta solament ha executat un milió d’euros, deu punts menys que la mitjana del Consell”.

La síndica popular ha assenyalat que “Puig ho està passant malament aquests dies en què ja no hi ha canvi de model de finançament i s’han descobert les seues mentides amb la inclusió dels corredors ferroviaris. No està ben faltar a la veritat conscientment. Aquesta Comunitat no es mereix un president que menteix. Puig es dedica a llançar aquestes cortines perquè està aguaitat per la corrupció”.

Respecte als casos de corrupció de PSV i Compromís, Bonig ha recordat l’actitud d’aquests partits “quan van voler reprovar en Les Corts a una senadora perquè deixara la seua acta per a salvaguardar la dignitat dels valencians, deien. Hui podríem presentar una proposta per a reprovar a Jorge Rodriguez però no ho anem a fer perquè no som com vostés. Vostés no eren prudents ni apel·laven llavors a la presumpció d’innocència, linxant a la gent en plaça pública. PSPV i Compromís deien que venien a alçar la hipoteca reputacional d’aquesta Comunitat i ara ells acaparen cada dia els titulars dels periòdics amb els seus casos de corrupció”.

Isabel Bonig ha assenyalat que “els informes de la UDEF i l’UCO abans semblaven sentències condemnatòries fermes però ara manquen de valor. Hui sabem que l’Agència Tributària ha acreditat el finançament irregular del PSPV. També que el jutjat d’instrucció número 21 diu que queda acreditada el finançament irregular de PSPV i Compromís. El que no s’entén és que si Rodriguez és dolent per a ser president de la Diputació perquè és bo per a ser alcalde d’Ontinyent. Puig i el delegat del govern diuen que ara hi ha desproporció en l’actuació judicial i policial. I abans no ho hi havia?”.

‘”Isabel Bonig: Ara ja no es parla del canvi de model de finançament malgrat que Sánchez l’ha congelat’

La síndica popular ha manifestat que “ara ja no es parla del canvi de model de finançament malgrat que Sánchez l’ha congelat. Ara Sánchez ens diu que ens va a pujar la recaptació amb més imposats per a satisfer als independentistes bascos i catalans. Una altra traïció del PSOE com va fer Zapatero en 2009 amb els valencians. De què han servit els vots de Compromís i del PSPV? Els valencians no hem aconseguit gens i no se sap perquè serveixen vostés, perquè serveix Compromís”.

La representant popular ha demanat a socialistes i Compromis “coherència política” i s’ha preguntat “com és possible que Oltra diga que no dimiteix la senyora Brines i el d’adoptar responsabilitats polítiques doncs ja veurem”.

Etiquetes


fiestas gandia 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tres × cinc =

semana de la agricultura de torrent 2018
sempre teua
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
decidim vlc
Semana mobilidad Valencia 2018
Decidim VLC