25n
25N
25N

Bonig critica que Puig "diga una cosa ací" i després siga "blandito" en la Conferència de presidents

arxiu

Bonig critica que Puig "diga una cosa ací" i després siga "blandito" en la Conferència de presidents
26/10/2020 -

La presidenta del PPCV, Isabel Bonig, ha criticat al president de la Generalitat, Ximo Puig, per “dir una cosa ací” i després ser “blanet” en la Conferència de Presidents autonòmics. Per això, li ha instat que “deixe de mentir” i ha exigit “criteris clars i un repartiment just” dels fons europeus.

Així s’ha pronunciat Bonig en roda de premsa aquest dilluns, en la qual ha criticat que Puig, en un ple a l’agost, va dir que hi havia “410 projectes i parlava de 21.170 milions que anaven a arribar”, per la qual cosa ha considerat que “simplement mancada a la veritat”.

També li ha exigit que “diga quan arribarà els diners” perquè “la Comissió Europea diu que el desembre de 2021 en el millor dels casos”. “Que no enganyen a la gent, el gener de 2021 no arribarà”, ha manifestat, per la qual cosa ha instat a Sánchez i Puig que expliquen “quin pla tenen per a passar aquesta travessia” i que arriben “el màxim d’empreses”. “Si arriben les empreses, salvarem a molts valencians”, ha indicat.

Igualment, ha criticat que presente plans “sense consultar-ho amb els sectors”, i que haja creat “una oficina amb 15 funcionaris, sis alts càrrecs de Compromís i PSOE i 12 assessors” i que haja adjudicat “119.000 euros per a un estudi a una consultora”. “Això no pot ser”, ha retret.

“Volem criteris clars i sobretot un repartiment just. En això, el president Puig si ho reclama tindrà tot el suport del PP”, ha manifestat, al mateix temps que ha afirmat que li va demanar al cap de l’executiu valencià que nomenara a un professional “de reconegut prestigi” per a tractar aquests fons, “no els assessors d’aqueixa oficina”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

16 − 11 =