25n
Orgull
Orgull

Bonig assegura que si el PSOE governa, s'"acabarà" el Tajo-Segura i defensa que el PP garanteix que es mantinga

PPCV

Bonig assegura que si el PSOE governa, s'"acabarà" el Tajo-Segura i defensa que el PP garanteix que es mantinga
13/04/2019 -

La presidenta del Partit Popular de la Comunitat Valenciana i candidata a la Generalitat, Isabel Bonig, ha afirmat aquest dissabte que “l’únic partit que garanteix el manteniment del transvasament” Tajo-Segura és el PP, i que “si governen el PSOE a Espanya i el PSPV en la Comunitat el Tajo-Segura acabarà””.

Bonig s’ha manifestat així en la localitat alacantina d’Almoradí, on ha visitat el mercat, que des de 2011 és festa d’interés turístic provincial al costat de l’actual alcaldessa i candidata, María Gómez.

“La defensa de l’aigua es fa amb fets i l’únic partit que va ser capaç de posar fi a la guerra del Tajo-Segura amb la signatura d’un memoràndum en 2013 i que va permetre la persistència del transvasament del qual depén el 60% del regadiu de la província d’Alacant i prop de 100.000 llocs de treball, és el PP”, ha assenyalat.

Bonig ha indicat que el PP “va posar fi” a l’anomenada ‘Clàusula Narbona’, que “volia acabar amb el Tajo-Segura a mesura que s’anaren posant en marxa les dessaladores”. “Si hui el Tajo-Segura està viu és per la lluita dels regants alacantins, per la lluita del PP en l’àmbit nacional i de comunitats autònomes que vam posar pau al Tajo-Segura”, ha reiterat.

A més, Bonig s’ha pronunciat sobre educació, i ha afirmat que el Consell del Botànic “no diu el que va prometre i no ha fet”. “A Almoradí hi havia 11 aules prefabricades i hui hi ha 13. Els col·legis públics estan al 130% d’ocupació i és absolutament necessària la construcció de nous col·legis. Però no solament ací. En tota la Comunitat Valenciana hi ha 13.823 alumnes en barracons, més que en l’últim Govern del PPCV”, ha manifestat.

Així, Bonig ha assenyalat que el PPCV va invertir en 626 col·legis i instituts de nova construcció i/o rehabilitats. “El meu compromís amb l’alcaldessa i de nou candidata del PP és que si els ciutadans ens donen la confiança, construirem aqueix nou col·legi que és tan necessari a Almoradí per a acabar amb les 13 unitats en barracons”.

Així mateix, la presidenta del PPCV ha insistit en el seu compromís de donar “llibertat absoluta als pares a l’hora de triar llengua i centre”. “Estem en una zona castellanoparlant. El PPCV no s’oposa al valencià, tot el contrari, volem promocionar el valencià i que s’estudie però mai des de la imposició, que és el que ha fet el Botànic i li ha implicat més de 40 sentències en contra”, ha manifestat.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

3 − 2 =