Bonig proposa incentivar l'economia productiva enfront de l'augment d'impostos i del sector públic

Bonig proposa incentivar l'economia productiva enfront de l'augment d'impostos i del sector públic
22/03/2019 -

La presidenta del Partit Popular de la Comunitat Valenciana (PPCV), Isabel Bonig, ha defensat la necessitat d'”incentivar l’economia productiva en lloc d’augmentar impostos i incrementar el sector públic”.

Bonig, durant una trobada en la nit d’aquest dijous a Novelda (Alacant) amb representants de l’Associació Marbre d’Alacant, ha indicat que encara que “no es pot crear alarma social” sí que es van coneixent “dades preocupants”.

Així, s’ha referit a l’augment de l’atur en la Comunitat, “amb una gran incidència en el cas de les dones”, i a “les males notícies” sobre Ford Almussafes on, segons ha dit, es parla “de pèrdues de 400 llocs de treball per la marxa de la fabricació d’un dels seus models, i falta de suport a les empreses”.

Bonig ha opinat que el PSOE “és despesa pública però ningú explica com es pagarà aqueixa despesa pública”. “Demanem a Sánchez i a la resta de partits que siguen seriosos i responsables”, ha plantejat i ha asseverat que des del PP “ho és” perquè proposa “eliminar l’impost de patrimoni, el de successions, d’actes jurídics documentats, baixar el de societats. Cal incentivar l’economia productiva en lloc de l’augment d’impostos, incrementar el sector públic”.

Sobre aquest tema, Bonig ha indicat que l’última dada que s’ha conegut és que en la legislatura del Botànic s’ha incrementat 1.086 milions d’euros els diners destinats capítol de personal de la Generalitat, “quan sectors com el marbre, el calçat o la indústria joguetera estan apostant per la internacionalització i necessiten ajuda”.

“Proposem una auditoria en el tema d’ajudes perquè no pot ser que enguany en el pressupost les ajudes en I+D+i hagen baixat un 56% i un 25% les ajudes que es donen als instituts tecnològics. Els diners públics, en lloc d’anar a quiosquets, ha d’anar a ajudar les empreses”, ha manifestat.

La presidenta del PPCV ha recordat que en l’anterior legislatura, amb el PPCV, es va signar un conveni entre Generalitat, Diputació de Castelló i la FVMP per a la utilització de ceràmica en els edificis públics, i ha afegit que “igual que es va fer llavors es pot fer amb el marbre, ja que és una bona forma de donar visibilitat i presència”.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

sis + 17 =

Festes Torrent 2019