25n
25N
25N

Bonig demana a Puig "contundència" amb el transvasament Tajo-Segura: "És riquesa i medi ambient"

Bonig demana a Puig "contundència" amb el transvasament Tajo-Segura: "És riquesa i medi ambient"
12/04/2021 -

La presidenta del Partit Popular en la Comunitat Valenciana (PPCV), Isabel Bonig, ha demanat al president de la Generalitat, Ximo Puig, “contundència, fermesa i lideratge” en la defensa del transvasament Tajo-Segura.

“Defensar el transvasament és defensar Espanya, defensar a la Comunitat Valenciana i a la província d’Alacant. El transvasament és treball, riquesa, ocupació, medi ambient i sobretot una agricultura sostenible i ací és on Puig ha de mostrar-se ferma i actuar”, ha asseverat.

En aquest sentit, la líder dels ‘populars’ valencians ha recomanat a Puig seguir el camí traçat pel PP. “És senzill, si vol encertar tan sols ha de seguir l’exemple del PP que és el partit del pacte de l’Aigua”, apunta.

“Precisament –continua– el memoràndum signat fa uns anys és l’exemple d’un acord beneficiós per a tots, autonomies, comunitats de regants, agricultors, i ciutadans que, des de posicions diferents i diferents, arribem a un acord per a aconseguir un bé general que és el treball i el benestar de tots. Eixa és l’obligació de Puig. Ací està el lideratge d’una terra, la Comunitat, que necessita d’eixe compromís i ací estarà sempre el PPCV i comptarà amb el nostre suport”.

Finalment, Bonig manifesta que “el frontisme no dóna solucions però el servilisme tampoc”. “El govern valencià ha de defensar d’una vegada el camp alacantí i Puig comprometre’s amb els nostres agricultors i deixar d’actuar com a secretari dels socialistes al servei de Sánchez”, conclou.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

2 × cinc =

museo prehistoria