25n
Orgull
Orgull

Bonig s'ofereix a PSPV i Compromís per a governar després dels pactes trencats però no per a "tapar les seues vergonyes"

Bonig s'ofereix a PSPV i Compromís per a governar després dels pactes trencats però no per a "tapar les seues vergonyes"
08/09/2018 -

La presidenta dels populars valencians, Isabel Bonig, ha afirmat aquest divendres que el PPCV, com a partit “responsable”, estarà “sempre” per a recolzar pressupostos i projectes que siguen “bons” per als ciutadans davant la ruptura de pactes municipals de Compromís i PSPV però “per descomptat el que no va a fer és tapar les vergonyes de governs del canvi que són incapaços de governar”.

Bonig, després de reunir-se amb els membres de la gestora del PP de la província de València i els presidents comarcals, ha assenyalat sobre aquest tema que “han bastat tres anys” perquè aquests governs del canvi, aquest “desastre” del Pacte del Titánic, “faça aigua” perquè el seu “únic projecte era tirar el PP”. “Si en alguna cosa es resumeix aquests governs del canvi és que no fan res i són profundament sectaris”, ha apuntat.

En eixe sentit, ha assenyalat que “va començar per Alacant, i ara es veu que els pactes s’estan trencant a Torrevieja, Paterna, Puçol, Oliva i Bétera” i ha afirmat que fins i tot els estan demanant que el PP entre en el Govern a Oliva i Puçol.

Sobre aquest tema, ha incidit a brindar el suport del PP a l’alcalde de Paterna, Juan Antonio Sagredo, per a traure endavant Port Mediterrani –després de l’eixida de Compromís de l’equip de govern– i per a oposar-se a la forma “dictatorial” que la consellera d’Igualtat, Mónica Oltra, està gestionant el centre de menors en la localitat.

Bonig ha recalcat la maquinària del partit ha d’estar “perfectament engreixada” davant les pròximes eleccions municipals i autonòmiques que dubta que no acaben sent avançades “a pesar que el president Puig diga que no” i sobre aquest tema ha recalcat que se’n va a realitzar un “especial recalcament” en la província de València per la seua importància per a accedir a la Generalitat.

En aqueix sentit, ha explicat que els candidats s’aniran triant fins a finals d’any per la gestora provincial en els municipis de menys de 20.000 habitants, i en els de més de 20.000 habitants per la regional de forma directa sense un procés de primàries perquè “en la immensa majoria hi ha hagut acord”. En els municipis en els quals hi haja “més d’un candidat es triaran de comú acord a la millor persona”.

En aqueix sentit, ha explicat que primer es constituirà el comité electoral regional, després el provincial i finalment els locals per a procedir a la designació oficial de candidats que “pràcticament en la província estan ja decidits”. Bonig ha assenyalat que la confecció de les llistes serà decidida pel número u.

Per la seua banda, els caps de llista de les tres capitals de província seran triats pel comité electoral nacional conjuntament amb la regional.

REFORÇ DE LES XARXES SOCIALS

Bonig ha assenyalat que perquè el missatge regional i provincial del PP “arribe a tots els ciutadans” es reforçarà l’equip de xarxes socials a València, que farà campanyes “a peu de territori de municipi i comarca”. Bonig ha destacat que el PP “segueix sent el partit preferit entre la gent de menys de 30 anys després de Podemos. “Açò aquesta canviant molt o ens adoptem o ens adaptaran”, ha assenyalat.

D’altra banda, ha mostrat la seua preocupació per “la imposició lingüística i la llibertat dels pares a l’hora de triar l’educació”. Per això, intensificaran una campanya “a favor de la llibertat de la pública” perquè “tan pública és la pública com la concertada”. Per a açò, es reunirà la setmana vinent amb totes les plataformes afectades.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quinze − dotze =