25n
25N
25N

Bonig: "Ningú entén la negativa i l'entestament de Puig de no permetre que municipis facen test a docents"

Bonig: "Ningú entén la negativa i l'entestament de Puig de no permetre que municipis facen test a docents"
13/09/2020 -

La presidenta del PPCV, Isabel Bonig, ha assenyalat que “ningú entén la negativa i l’entestament” del president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig, a “no permetre els test als docents després de la suspensió per part del TSJ de la resolució del Consell que el prohibia”.

Bonig ha felicitat en un comunicat a Torrevieja i al seu alcalde, Eduardo Dolón, que, juntament amb el PPCV, va recórrer la resolució de la Conselleria de Sanitat que desautoritzava a l’Ajuntament a fer els test serològics a la comunitat educativa. Aquest divendres, la Secció Quarta de la Sala contenciosa administrativa del Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana (TSJCV) va estimar la mesura cautelaríssima i ha suspés la resolució de la Conselleria que desautoritzava la realització de test serològics entre el personal docent.

Bonig ha reiterat que el PPCV “està a la disposició dels valencians per a ajudar i hem reiterat el nostre oferiment de col·laboració al senyor Puig”. No obstant això, ha assenyalat que “no es pot entendre la sense raó, la falta de gestió i per què s’entossudeix a no voler fer les proves a la comunitat educativa”. “Fer test és fonamental per a controlar aquesta pandèmia”, ha agregat.

“Ho diu tothom. És la manera de donar seguretat a la comunitat educativa, als alumnes, a les famílies i als docents en aquest inici de curs. Fins que no tinguem la vacuna és l’única manera de tindre controlada la pandèmia. Aquesta és una forma eficaç i eficient, que és el que fa Alemanya o Itàlia”, ha indicat, al mateix temps que ha alertat que “si no fem una bona gestió sanitària serà impossible recuperar l’econòmica”.

Bonig ha criticat que “la ideologia, el sectarisme, la falta de previsió i de gestió de Puig està abocant al desastre a la Comunitat Valenciana” i ha defensat que “no volem confrontació”. “Simplement ens posem a la seua disposició per a ajudar. Per això vam proposar els test i altres mesures per a millorar l’inici de curs i combatre el coronavirus com la infermeria escolar”, ha manifestat.

La presidenta del PPCV ha indicat que la seua formació “una vegada més ha sigut útil, treballant al servei dels interessos dels ciutadans”. “Per això els alcaldes del PP han posat en marxa els test als docents de les seues poblacions, que és una cosa que reclamen els mateixos docents”, ha valorat, i ha indicat que “és la manera de defensar la seguretat, el benestar, la salut i l’educació de tots els valencians, alacantins i castellonencs”. “Estem per a defensar els interessos de la gent que més pateix i ho necessita i ací ha estat el PP”, ha assenyalat.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quatre × cinc =