25n
Orgull
Orgull

Isabel Bonig: "El PP serà un mur de contenció del nacionalisme en aquesta terra"

Isabel Bonig: "El PP serà un mur de contenció del nacionalisme en aquesta terra"
09/09/2018 -

La presidenta del PPCV , Isabel Bonig, ha assenyalat que “el PPCV serà un mur de contenció del nacionalisme en aquesta terra, l’únic que pot parar el nacionalisme”. Bonig ha realitzat aquestes declaracions en un acte amb militants i simpatitzants del PP a Betxí en el qual també ha participat el president provincial Miguel Barrachina.

A més, Bonig ha assenyalat que “tant el govern del Botànic com el govern de Sánchez a nivell nacional es dediquen a dividir i enfrontar a la societat, alçar fantasmes que ja estaven oblidats i atacar la llibertat. Sánchez hauria de saber que els problemes no se solucionen amb un tuit. En la política cal gestionar. La política no és comentar o escriure tuits sinó treballar per a millorar la societat”.

“Porten tres anys en la Generalitat i tres mesos en la Moncloa. En la Generallitat s’han caracteritzat per fer el que sempre fa l’esquerra: dividir i enfrontar a la gent amb el tema de l’educació i de la llengua. A més s’han apujat els sous i han col·locat en quiosquets als seus amics. En la gestió, tant els del PSPV com els del Bloc-Compromis, han demostrat ser uns inútils i uns demagogs. És l’única cosa que saben fer: endollar i dividir”.

Isabel Bonig ha indicat que “en els tres mesos en la Moncloa, Sánchez a més de fer-se fotos i viatjar en Falcon, no ha fet res. El de l’esquerra és molt blablablá, moltes declaracions però de treballar poc. Van d’ocurrència en d’ocurrència en qüestions com a turisme, violència de gènere, en sanitat… solament ocurrències”.

La presidenta del PPCV ha indicat que “en els pròxims mesos i de cara a eleccions serà fonamental l’economia perquè està anant a pitjor amb mil aturats diaris a la Comunitat Valenciana durant el mes d’agost. Correm el risc de perdre’ns en debats estèrils. Cal arribar a tothom. La gent ha d’escoltar el nostre missatge. Agitaran el carrer perquè és l’única cosa que tenen intentant obrir ferides del passat i el PP ha de plantejar la batalla de les idees”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

20 + catorze =