25n
25N
25N

Bonig exigeix que Puig complisca amb els 100 milions d'euros que va prometre per a l'Hospital Militar de Mislata

La presidenta del PPCV, Isabel Bonig, i el sotssecretari de Comunicació i portaveu popular a Mislata, Jaime López Bronchud, han demanat davant l’Hospital Militar que el PSOE complisca amb el que es va prometre als valencians en matèria de sanitat

Bonig exigeix que Puig complisca amb els 100 milions d'euros que va prometre per a l'Hospital Militar de Mislata
04/02/2021 -

Des de 2011, l’alcalde de Mislata, el socialista Carlos Fernández Bielsa, es va comprometre a traure als mislaters del departament de Manises, construir un hospital de referència i portar 100 milions a l’Hospital Militar. “No han complit amb res”, ha assenyalat Bonig.

“Estem ocupats i preocupats per la sanitat dels valencians”, ha apuntat la presidenta del PPCV, qui va recordar que “mentre Puig està de campanya electoral amb els catalans, el PPCV està a peu de carrer preocupat amb la sanitat dels valencians en el pitjor moment”.

Bonig ha recordat que “Puig sí que té diners per als quiosquets, 1.100 milions d’euros, però no paga als mislaters el que els deu”. La presidenta del PPCV ha recordat que en 2016, el PSOE va anunciar 100 milions d’euros “que no han arribat a Mislata”. “Davant la tragèdia que estem vivint” ha assenyalat Bonig “el president Puig podia haver alleujat la pressió assistencial que tenen els hospitals valencians i les UCI condicionant pavellons de l’Hospital Militar”.

La presidenta ha demanat que “Puig agafe ja tot el material sanitari i, amb ajuda de l’exèrcit organitze hospitals de campanya en Fira València o en el Militar com ha fet Juanma Moreno a Andalusia”. “Les carpes van ser un error, ho vam dir des del principi i no ens van voler escoltar” ha lamentat.

Hospital de campanya. Arxiu.

López Bronchud: “Abans la culpa per a Bielsa era de la Generalitat, des que governen els seus és d’una empresa privada”

“Es compleixen deu anys d’enganys per part de l’Hospital Militar amb els mislaters: ni tenim un hospital de referència, ni ens han tret de Manises ni s’han invertit els 100 milions d’euros que van prometre” ha assenyalat el portaveu popular a Mislata, Jaime López Bronchud.

“Si entre 2011 i 2015 la responsabilitat per a Bielsa era de la Generalitat Valenciana, des de 2015 que governa Puig, també” ha apuntat en recordar que “des que els socialistes van entrar a governar la Comunitat, per a l’alcalde de Mislata la culpa ara és d’una empresa privada i no el seu cap polític”.

“Si l’empresa que gestiona la nostra Sanitat no funciona, el senyor Puig té l’obligació de telefonar-los a l’ordre i canviar-lo, però n’hi ha prou d’excuses” ha subratllat López Bronchud qui ha assenyalat que “el responsable polític de la desastrosa gestió sanitària que patim els valencians són Puig i el PSOE”.

“Enfront de les carpes de la vergonya, el Partit Popular només demanem que el PSOE complisca amb el que ens van prometre” ha apuntat López Bronchud qui ha agraït a Isabel Bonig “el seu suport als mislaters, enfront de la resta de partits que s’han quedat afònics per a defensar al nostre poble” i “al personal sanitari de l’Hospital Militar i dels centres d’atenció primària per la labor que estan fent encara amb la caòtica gestió de la consellera Barceló i de Ximo Puig”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

18 − set =