25n
25N
25N

Bonig critica que "Plataforma per la Llengua, l'ONG del català, també ha rebut ajudes del Consell"

Bonig critica que "Plataforma per la Llengua, l'ONG del català, també ha rebut ajudes del Consell"
19/07/2019 -

La presidenta del PPCV, Isabel Bonig, ha denunciat que “l’anomenada ONG del català també ha rebut ajudes del Govern valencià en els tres últims anys”. “La Plataforma per la Llengua ha rebut del govern de Ximo Puig durant els últims tres anys 136.573 euros per a projectes lingüístics”, ha asseverat.

La ‘popular’ ha criticat que “la Generalitat dóna diners a una editorial catalana per a traduir llibres en català, una editorial que està a favor de l’independentisme català”.

“Hui sabem que la Generalitat catalana ha finançat espies lingüístics en les escoles catalanes. Eixa mateixa organització, la Plataforma per la Llengua, ha rebut del govern de Puig durant els últims tres anys 136.573 euros per a projectes lingüístics a la Comunitat Valenciana. Quan parlem de catalizanització de la societat és veritat. Açò és un exemple”.

Per açò, Bonig ha avançat que el PP demanarà la compareixença del conseller d’Educació, Vicent Marzà, a Les Corts per a “conéixer on ha anat destinat eixos diners i si s’està espiant també en els col·legis valencians”.

Açò demostra, al seu parer, que “mentre es gasta els diners públics a rescatar empreses privades on tenen interessos i a augmentar l’administració, els col·legis públics de la Comunitat no reben des del mes d’abril l’ajuda per a menjador ni les despeses de funcionament”.

“El que està passant a la Comunitat Valenciana és un desgovern, una vergonya, que té un responsable: el senyor Puig”, ha recalcat.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

17 + disset =

museo etnologia
ficcions 2019-2020
ficcions 2019-2020