25n
25N
25N

Bonig defensa la gratuïtat de l'Educació de 0 a 3 anys: "Suposa una ajuda real per a la conciliació"

Bonig defensa la gratuïtat de l'Educació de 0 a 3 anys: "Suposa una ajuda real per a la conciliació"
26/07/2020 -

La portaveu del PP a les Corts Valencianes, Isabel Bonig, ha defensat aquest diumenge que la gratuïtat de l’educació de 0 a 3 anys que proposa el PPCV “suposa una ajuda real per a la conciliació laboral i familiar”.

Bonig ha reiterat la “importància” d’aquesta mesura, inclosa en la Llei de conciliació de la vida personal, familiar, laboral i per a “acabar amb la bretxa salarial en la Comunitat Valenciana que va presentar el PPCV aquesta setmana”.

“Pretenem defensar a tots els tipus de famílies, que el feminisme siga real i que la igualtat de drets i obligacions entre homes i dones i la corresponsabilitat en la llar siga real i efectiva”, ha assenyalat, al mateix temps que ha assegurat que per a això “cal fer passos de veritat, amb idees, amb projectes, amb quantificació econòmica i viabilitat”.

Per a Bonig, el desenvolupament de la vida professional i de la vida personal i familiar “ha de ser absolutament compatible” i ha assenyalat la gratuïtat de l’educació en el primer cicle de l’Educació Infantil (de 0 a 3 anys) és “fonamental”. “Volem que totes les famílies de la Comunitat Valenciana puguen portar als seus fills a un centre homologat, autoritzat, professional i que siga gratuït”, ha asseverat.

Bonig ha assenyalat que aquesta mesura “costaria 175 milions d’euros” i amb ella “els valencians, alacantins i castellonencs tindran la millor educació a l’abast de manera gratuïta, facilitant la conciliació en moments difícils i complicats”.

Així mateix, la síndica ‘popular’ ha defensat en la Llei el foment del teletreball i ha apostat per la reforma de l’administració. “Cal llevar-li grassa a una administració que està sobredimensionada i que els recursos s’empren en benefici dels ciutadans. Aqueixa és la nostra proposta i la lluitarem i a treballar”, ha conclòs.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dotze − 2 =