25n
25N
25N

Bonig critica la "demagògia" del PSOE i les "contínues mentides de Puig i Sánchez" sobre el finançament

Bonig critica la "demagògia" del PSOE i les "contínues mentides de Puig i Sánchez" sobre el finançament
04/10/2019 -

La presidenta del PPCV, Isabel Bonig, ha criticat aquest divendres “la demagògia del PSOE i les contínues mentides de Ximo Puig i Pedro Sánchez” sobre la reforma del model de finançament autonòmic perquè el president del Govern va dir l’abril de 2018 que canviar-lo “era qüestió de voluntat política” i aquesta setmana ha donat un termini de quatre anys.

Al seu judici, és “vergonyós” que el també secretari general del PSOE, Pedro Sánchez, utilitzara un míting a València per a parlar dels lliuraments a compte a la Comunitat i ha assenyalat que “més vergonyós va ser veure com Puig va claudicar i no li va plantar cara”.

“Em sembla vergonyós que s’utilitzen en un míting els lliuraments a compte quan ha estat retenint els diners dels valencians i els espanyols que ja hem pagat via imposats, però més vergonyós em sembla que Puig, que va fer de la lluita contra l’infrafinançament i la sol·licitud de millora del finançament de la Comunitat Valenciana el seu únic fil conductor del primer govern del Botànic, haja claudicat”, ha indicat la dirigent del PPCV.

Així, ha indicat que “després ha hagut d’eixir a dir que no esperaria aqueixos quatre anys, però això l’havia d’haver dit en el mateix míting i davant de Sánchez”.

“Si Puig haguera sigut valencià abans que secretari general del PSPV haguera plantat cara a Sánchez. No ho va fer i va claudicar, com està claudicant absolutament en tot. El FLA, quan ho va portar Rajoy, eren engrunes i almoina i ara és la gran salvació”, ha insistit Bonig.

Al seu judici, el que ha de fer Puig és “retallar en una televisió autonòmica que no es veu i que costa 56 milions d’euros, ha de retallar en els 330 endollats de la seua administració i en els organismes que han creat i aqueixos diners, com el de la publicitat institucional i aqueixos diners destinar-lo als serveis públics”.

Bonig també s’ha referit a l’intercanvi d’idees en una xarxa social entre la vicepresidenta, Mónica Oltra, i el portaveu socialista en Corts, Manolo Mata: “Vaja governants que tenim. Se’ls paga per a gestionar els problemes dels valencians que són molts, no per a aquestes batalles. Haurien de treballar en qüestions com la baixada d’impostos o en què passarà amb totes les traves que està posant Trump a l’economia europea i que afecta la Comunitat Valenciana”.

“Oltra ho hauria de tindre clar. Que deixe de tuitar i si vol als valencians que trenque el Botànic. Si no ho fa és que prefereix les butaques i les col·locacions abans que els interessos dels valencians”, ha resolt.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quatre − dos =