25n
25N
25N

Bonig critica unes dades "especialment dolentes" en la Comunitat Valenciana

Bonig critica unes dades "especialment dolentes" en la Comunitat Valenciana
03/09/2019 -

La presidenta del PPCV, Isabel Bonig, ha criticat unes dades d’atur “especialment dolents” a l’agost en la Comunitat Valenciana, en haver anotat “la pitjor dada des d’agost de 2010”. “Si aquestes dades no són per a crear certa alarma, que em diguen què fan –el Consell–. De vacances i endollant a la gent”, ha sostingut.

Així s’ha expressat aquest dimarts en roda de premsa la també síndica del PPCV en Les Corts, després de la publicació de les dades de l’atur. El nombre d’aturats registrat en les oficines dels serveis públics d’ocupació en la Comunitat va augmentar en 13.093 persones al final d’agost, la qual cosa suposa un 3,72% més i que siga l’autonomia en la qual més creix la desocupació en el mes passat en el conjunt del país. D’aquesta manera, es comptabilitzen un total de 365.062 persones sense treball en el huité mes de l’any a la regió.

“El secretari d’Organització del PSPV, José Muñoz, va dir que creàvem alarma, però les dades de l’atur no solament són dolents a Espanya, sinó especialment dolents en la Comunitat Valenciana”, ha asseverat.

En la mateixa línia, Bonig ha apuntat que “cau la matriculació de cotxes, és la segona comunitat que més tarda a pagar a proveïdors i la tercera comunitat que lidera al juliol el nombre d’aturats en construcció”.

“Si aquestes dades no són per a crear certa alarma, que em diguen què fan. De vacances i endollant a la gent. Hi ha 330 endollats mentre la Comunitat Valenciana lidera la creació d’atur i lidera la morositat per paga de proveïdors i empreses”, ha denunciat Bonig.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dos + deu =

Informacion coronavirus