25n
25N
25N

Bonig critica a Compromís i a Puig per "aplanar-se davant Sánchez"

Bonig critica a Compromís i a Puig per "aplanar-se davant Sánchez"
06/08/2019 -

La presidenta del PP valencià, Isabel Bonig, ha criticat a Compromís i al cap del Consell i líder del PSPV, Ximo Puig, per “acatxar el cap i aplanar-se”, respectivament, en la reunió que van mantenir aquest dilluns a València amb el president del Govern en funcions i secretari general del PSOE, Pedro Sánchez, dins de la ronda de contactes després de la seua investidura fallida.

“A la Comunitat, que haja vingut Pedro Sánchez li ha resultat indiferent, perquè es va anar sense resoldre res, sense aprovar res i sense desbloquejar res”, ha denunciat, per a recalcar que “el compromís que ha d’assumir no és amb Compromís, sinó amb els valencians”.

En la trobada amb el diputat de Compromís, Joan Baldoví, i la vicepresidenta del Consell i coportaveu de la coalició, Mónica Oltra, Bonig ha assegurat que “Sánchez no ha estat a l’altura de la Comunitat Valenciana” i va tractar de “posar en marxa la seua personal operació de ‘màrqueting”.

De fet, ha sostingut que es va desplaçar a València “a fer-se una foto i no a desbloquejar projectes i portar inversions”. “Que no enganye als valencians, si vol canviar el sistema de finançament, el primer que ha de fer és parlar amb el principal partit de l’oposició per a poder tirar avant el nou model en el Congrés. Compromís només suma un vot”, ha defensat en un comunicat.

La ‘popular’ s’ha preguntat, en aquesta línia, si “li haurà comptat Puig a Sánchez la seua política d’amiguisme o de com elevar el nombre d’assessors per a col·locar als seus afins i rescatar a una empresa de la qual és accionista”.

Ha criticat que “ni Puig ni Oltra hagen reclamat la convocatòria immediata del CPFF (Consell de Política Fiscal i Financera) per a canviar el sistema de finançament i, per contra, el fien a un any quan es podria convocar demà mateix per a dins d’un any tindre’l tot aprovat”. També els ha enlletgit que “venguen amb silenci covard els interessos dels agricultors valencians enfront del tractat Mercosur”, de la Unió Europea amb el Brasil, l’Argentina, l’Uruguai i Paraguai.

“Sánchez confon els interessos de partit amb els interessos generals de l’Estat”, ha recalcat, per a lamentar que “ha perdut una oportunitat d’or per a posar en marxa obres estratègiques com V-21 o l’accés nord al port de València o per a defensar a les famílies i la llibertat educativa que es vulnera des del Consell”.

ELS “PALMERS” DE SÁNCHEZ

Per tot això, per a la cap del PPCV, “el complex servil de Compromís és indignant: Assumeixen amb gust el perfil de palmers amb la condició de fer-se una foto, encara que els valencians isquen perdent”. “Que li quede clar a tots els valencians: Oltra i Baldoví li donaran el seu vot a Sánchez a canvi de res”, ha insistit.

I ha alertat que “el que Puig i Oltra no li van comptar a Sánchez és la cara B d’una Comunitat que, mentre dispara la seua despesa en alts càrrecs i assessors, és una de les quals més tarda a pagar a proveïdors, es rescaten empreses en les quals el president tenen interessos personals, retalla drets i serveis per valor de 1.500 milions i es destina diners a productores de famílies del mateix president”.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

un × un =

art en blanc
art en blanc
ruta del grial massamagrell
ruta del grial massamagrell