25n
25N
25N

Bonig (PP) "recolza" ajornar les Falles però troba a faltar que Puig informara abans els grups

Bonig (PP) "recolza" ajornar les Falles però troba a faltar que Puig informara abans els grups
10/03/2020 -

La presidenta del Partit Popular a la Comunitat Valenciana (PPCV), Isabel Bonig, ha assegurat, després de conéixer-se l’ajornament de les Falles de València i la Magdalena de Castelló pel coronavirus, que “la salut està per damunt de tot”, al mateix temps que ha remarcat que li “hauria agradat que Puig haguera informat els grups polítics de decisions que ens afecten a tots”.

En un tuit, la líder dels ‘populars’ valencians ha asseverat: “La salut està per damunt de tot. Des del PPCV recolzem la decisió d’ajornar les Falles de 2020 i la Magdalena. Ens hauria agradat que el President haguera informat els grups polítics per a conéixer decisions que ens afecten a tots”.

Per part seua, la portaveu del PP a l’Ajuntament de València, María José Catalá, ha coincidit a ressaltar que “la salut pública és el més important”. “És fonamental protegir als nostres ciutadans, encara que hàgem de fer grans sacrificis. Pel que comprenem la decisió d’ajornar la celebració de les Falles, encara que considerem que les mesures arriben tard”.

L’edil insta al Consell i a l’Ajuntament de València al fet que “es posen en marxa mesures urgents per a pal·liar els efectes d’aquesta decisió”. Així mateix, mostra el seu “suport a tot el col·lectiu faller i sectors afectats” i els trasllada que estan “a la seua plena disposició”.

Finalment, Catalá exigeix a l’alcalde del ‘cap i casal’, Joan Ribó, “més informació i més comunicació amb l’oposició, i conéixer en quins termes es produirà aquest ajornament”.

També des de les files del PP, la portaveu del Grup Municipal Popular a l’Ajuntament de Castelló, Begoña Carrasco, ha difós en xarxes socials un missatge en el qual diu: “En aquests moments de dificultat, el meu afecte per a les nostres Reines de les festes, les seues corts d’honor, les comissions dels 19 sectors, les Colles, els ens vinculats, i per descomptat al sector hostaler i els castellonencs. El nostre suport, afecte i solidaritat”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

4 × 1 =