25n
25N
25N

Bonig: "Arrasarem i a governar, que tremole el tripartit"

Assegura que hui comencen a “retornar la Comunitat a tots els valencians” i que el PPCV portarà a Casado a la Moncloa

Bonig: "Arrasarem i a governar, que tremole el tripartit"
12/01/2019 -

La presidenta del PPCV i candidata a la Generalitat, Isabel Bonig, s’ha mostrat convençuda que la formació guanyarà, arrasar i a governar” en la Comunitat, i ha advertit: “Que tremole el tripartit”.

En l’acte de proclamació de les candidatures autonòmica i a les capitals de província celebrat en l’ Oceanogràfic amb la presència del president del PP, Pablo Casado, Bonig li ha donat les gràcies per donar suport al PPCV “sempre, en els mals moments i ara”, i ha assegurat: “Aquesta terra et portarà a la Moncloa com sempre ha fet el PP”.

Bonig ha començat la seua intervenció assegurant que Begoña Carrasco “serà alcaldessa de Castelló”, ha assegurat a María José Català que recollirà “el testimoni d’una gran dona, una gran alcaldessa que li va posar passió a la vida i a la política”, en referència a Rita Barberá, i s’ha referit a la “quota masculina”, Luis Barcala, que serà l’encarregat de “fer gran Alacant”.

També ha tingut paraules per a, entre altres, el president de la gestora de València ciutat, Luis Santamaría, i per al portaveu municipal, Eusebio Monzó, que ha “donat la cara en moments complicats i una excel·lent persona”.

Bonig ha destacat que els ‘populars’ creuen en la Comunitat i en el que poden fer “enfront de les imposicions d’aquests anys”. “Somieu amb la llibertat enfront de l’odi, la revenja i la confrontació, creieu en el diàleg, el tarannà, la concòrdia, en què junts som millors”, ha dit a l’auditori, que ha proferit crits de ‘presidenta’.

El PP, ha recordat, no acaba de nàixer, i la seua vocació ha sigut sempre “el servei públic als espanyols i als valencians”, per la qual cosa ha demanat als presents parlar i presentar el seu projecte, davant els qui “es van anar a altres formacions i estan demanant a crits una sola raó per a donar-nos suport”.

“Som hereus del bo i del dolent”, ha admés la dirigent regional, que ha instat a aprendre dels errors i veure en els èxits “un espill en el qual mirar-se per a tornar a aconseguir-los”. Per a Bonig, cal defensar les idees “amb convicció, amb valor, sense complexos”, des de la confrontació d’idees, amb “passió”. “Siguem un partit reformista i no reaccionari”.

Al seu judici, “la malaltia política del segle XXI és el nacionalisme, el populisme” i cal “tornar a recuperar la credibilitat en la política i en els polítics”, tenint clar que “ací es ve a servir i mai a ser servit” i complint el promés.

COMPROMISOS PER A GOVERNAR

Per això, s’ha compromés a una rebaixa d’impostos si arriba al Palau, garantir la llibertat educativa en l’elecció de centre o la llengua, que serà mèrit i no requisit per a accedir a la funció pública, i garantint la lliure competència i l’economia de mercat, “l’única que genera ocupació i riquesa” enfront de “el que genera socialisme i comunisme, ruïna i misèria”.

“En aquesta comunitat la ideologia i el sectarisme polític han marcat el desenvolupament econòmic, quan governem tothom podrà invertir en aquesta terra, no com ara”, ha asseverat.

Respecte als serveis públics, s’ha compromés a establir un temps màxim d’espera en sanitat passat el qual el pacient podrà triar quedar-se en la xarxa pública o anar a qualsevol hospital concertat a cost zero, i ha defensat polítiques en defensa de la família.

Així mateix, ha qüestionat que els qui “donen subvencions a entitats catalanistes” puguen donar lliçons de res i ha advertit: “Ací no tenen cabuda tesis separatistes catalanistes, mai formaran part de l’ADN del poble valencià”.

“UNA COMUNITAT OBERTA, QUE NO SIGA PROVINCIANA”

“Propose una Comunitat oberta, que mire a Europa com sempre ha mirat, que no siga provinciana, no es tanque en si mateixa, que es preocupe del realment important, de la nostra agricultura, de l’aigua, de les infraestructures, del canvi del model de finançament que ja ha desaparegut de l’agenda valenciana”, ha destacat Bonig, una comunitat, “que la construïm entre tots, creant un projecte comú”.

Hui, ha assegurat, comencen “a retornar la Comunitat a tots els valencians, els seus únics amos, orgullosa de formar part d’una gran nació que és Espanya”. “No mireu més el passat, el passat és d’ells, nosaltres a partir d’ara a mirar i a construir el futur, perquè el millor està per arribar. A guanyar, guanyar i guanyar”, ha conclòs.

Més informació

1 Comentari

  1. Vei
    Vei gener 13, 01:25

    El beure perjudica

    Resposta al teu comentari

Escriu el teu comentari

5 + sis =

bombers
CCCC
bombers