25n
25N
25N

Bonig assegura que el PPCV arriba al Debat de Política General amb un projecte per a "traure a la Comunitat de la crisi"

Bonig assegura que el PPCV arriba al Debat de Política General amb un projecte per a "traure a la Comunitat de la crisi"
20/09/2020 -

La portaveu de grup parlamentari popular en Les Corts i presidenta del PPCV, Isabel Bonig, ha assegurat que la seua formació arriba al Debat de Política General –que començarà aquest dilluns– “amb els deures fets després de molts mesos de treball rage a mà amb la societat valenciana” i amb “un projecte econòmic, social i sanitari responsable” per a “traure a la Comunitat Valenciana de la crisi” provocada per la Covid-19.

Bonig ha remarcat que durant aquests mesos el PPCV “ha mantingut una lleialtat crítica” cap al Consell i ha fet “moltes propostes que no han sigut acceptades pel Botànic”, però que “hui s’han convertit en les principals reivindicacions dels sectors més colpejats per la Covid-19”.

És el cas, ha indicat el PP en un comunicat, de la infermeria escolar, els tests massius als professionals de residències, sanitaris i educatius, unes propostes “que s’han convertit en un clam en la societat valenciana”.

“Esperem contribuir a poder sumar les nostres mesures perquè queda molt per fer, però depén de si Puig vol”, ha assenyalat Bonig, abans d’afegir que “és necessari fixar-se en la situació sanitària, educativa i en la situació econòmica” perquè “si no hi ha bona gestió sanitària no hi haurà una bona situació econòmica en la Comunitat Valenciana i mai podrem eixir d’aquesta conjuntura”.

“Aquestes àrees han d’anar a l’una, necessiten de molta faena i responsabilitat i, si aqueix és l’esperit de Puig, estarem al seu costat”, ha assenyalat.

Bonig ha avançat que el PPCV demanarà a Puig “responsabilitat i esforços” perquè “en la situació actual cal estar disposats a renunciar a molts dels privilegis que té el govern del Botànic” perquè “ni una de les mesures que s’han pres ha anat per a fer costat al sector productiu de la Comunitat ni al social ni al sanitari”. “Els mitjans que tenien els han destinats a més alts càrrecs, oficines i organismes”, ha censurat.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

6 + 17 =

bombers
CCCC
Valencia activa