25n
25N
25N

Bonig alerta de la falta de material i insta a "bolcar-se en la protecció dels professionals sanitaris"

Bonig alerta de la falta de material i insta a "bolcar-se en la protecció dels professionals sanitaris"
21/03/2020 -

La presidenta del Partit Popular de la Comunitat Valenciana, Isabel Bonig, ha alertat de la falta de materials de protecció i ha afirmat que “hui, més que mai, hem de bolcar-nos amb la protecció dels professionals sanitaris que es deixen la pell cada dia en la lluita contra el coronavirus”.

Bonig ha assenyalat mitjançant un comunicat que el personal sanitari necessita mesures de protecció, i ha alertat de les queixes de professionals de diferents comunitats autònomes, també la Comunitat Valenciana, per la falta de material i equips adequats de protecció.

“El que en altres circumstàncies pot esperar alguns dies en aquest moment urgeix. Cal ajudar als professionals sanitaris i cal fer-ho ja amb mascaretes, amb guants, amb equips, amb test. No és moment de baralles estèrils, ens estem jugant la vida i ací estem tots a l’una”, ha indicat.

Per això, Bonig ha assenyalat: “Hui més que mai hem de bolcar el nostre esforç en la protecció dels professionals sanitaris i el personal que treballa en les residències, perquè són els qui tenen un contacte més directe amb pacients i major risc de resultar infectats”.

Així mateix, la presidenta del PPCV ha assenyalat també la necessitat que els tests puguen arribar a tota la població que presente símptomes o crega que puga estar infectat. “Només amb els mitjans adequats, mantenint-se a casa i seguint les recomanacions dels professionals podrem fer front a aquesta pandèmia”, ha conclòs.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

11 + tres =