25n
25N
25N

Dos dies perquè els mercats siguen protagonistes al Bonica Fest 2019

La majoria de mercats centraran el seu horari entre les 20 i les 00.30 hores, amb activitats musicals i gastronòmiques

Dos dies perquè els mercats siguen protagonistes al Bonica Fest 2019
12/09/2019 -

En poc més de dos dies, la nit del dissabte, hi haurà esdeveniments fora de l’habitual. Se celebra una nova edició, la quarta, del Bonica Fest: una nit de celebració, gastronomia i oci per a recordar la importància dels mercats municipals i el producte de proximitat. A poc més d’aqueixes 48 hores, ja estan clars els horaris per a poder gaudir d’aquest ja tradicional esdeveniment.

Un total de 13 mercats municipals participen en aquesta iniciativa amb una mateixa hora per a eixir de la meta: les 20h del pròxim dissabte 14 de setembre. El Mercat Central, de Castella, de Russafa o de Jesús acolliran a tots aquells que vulguen gaudir d’una nit de música, funcions i gastronomia valenciana des de la seua producció fins a la seua consumició.

Horaris del Bonica Fest 2019

Carlos Galiana, el Regidor de Comerç de l’Ajuntament de València, va presentar la programació completa fa a penes uns dies, en la qual espera que siga una altra edició d'”èxit”: la passada va reunir en els mercats municipals del Cap i Casal a més de 60.000 persones.

Tots els mercats obrin les seues portes a la mateixa hora, les 20h, però varien els seus actes. La majoria d’ells tenen el primer a les 20h, i el segon entre les 22.30 i les 23h, abans del tancament. No obstant això els mercats amb més afluència, com el Central i el de Russafa, tenen cinc i quatre espectacles musicals respectivament.

presentacion-bonica-fest

Diferents són els horaris dels mercats de Benimàmet i Natzaret. Aquests centren l’activitat durant el dia. Tots dos tenen a les 12.30h “animació i jocs per als més xicotets”, mentre que a les 14h hi haurà, també en tots dos, una gran “paella popular” per a aquells que vulguen acudir.

De 13 a 15 mercats

La iniciativa ha collit tant èxit que tots els mercats de la ciutat han volgut adherir-se a la iniciativa, que durarà quatre hora i mitja, fins a les 00:30h de la matinada del diumenge. “Per a nosaltres són un espai molt important, perquè són una bona eina per a fer barri, però també per a potenciar als nostres agricultors”, va assenyalar l’alcalde, Joan Ribó, durant la presentació.

Galiana va afegir, a més, que si enguany han volgut sumar-se els 13 mercats, per al següent podria haver-hi dos més, perquè assenyalen la reincorporació del mercat del Grau, “en plena rehabilitació”, al costat del també remodelat Sant Pere Nolasc.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

13 − 10 =

bombers
bombers