25n
25N
25N

'Bona vesprada' i 'Duel de veus', les apostes d'À Punt per a 2021

Màxim Huerta i Àlex Blanquer seran els presentadors del nou magazín i del talent show d’À Punt

'Bona vesprada' i 'Duel de veus', les apostes d'À Punt per a 2021
07/01/2021 -

À Punt entra en el nou any amb dos programes estrela. D’una banda, les vesprades estaran liderades pel magazín ‘Bona vesprada’, presentat per Màxim Huerta, mentre que, a les nits dels dissabtes, el toc musical el posarà el talent show ‘Duel de veus’, presentat per Àlex Blanquer, i que comptarà amb un jurat d’excepció: Samantha Gilabert, Eugeni Alemany i Sole Giménez.

El director d’À Punt Mèdia, Alfred Costa, acompanyat dels presentadors i col·laboradors, ha presentat, aquest matí, tots dos programes que inauguraran la nova programació de la televisió pública valenciana. “Després dels bons resultats d’audiència de les últimes setmanes, arribant a augmentar en un 50% el nombre d’espectadors durant les dates nadalenques, el nostre objectiu és mantenir aquesta tendència amb una programació en què la clau siga la proximitat i la participació de tots els valencians i valencianes”.

Així, a partir del pròxim dilluns, 11 de gener, les vesprades seran de Màxim Huerta. ‘Bona vesprada’ arrancarà de 16.15 a 20.30 hores, de dilluns a divendres. Durant eixes quatre hores de rigorós directe, els espectadors podran gaudir d’un magazín que busca convertir-se “en una finestra oberta, en una conversa en temps real amb l’espectador”, que convidarà a la participació i que, a més, comptarà amb Joan Espinosa, Maria Fuster, Alfons Ferrandis i Maribel Gil.

Cada dia, no només s’analitzarà l’actualitat amb experts, col·laboradors fixos i, fins i tot, persones anònimes que participaran activament en el debat, sinó que, a més, ‘Bona vesprada’ visitarà un poble de la Comunitat Valenciana per a mostrar-nos històries contades des d’una altra perspectiva, històries personals i, per descomptat, històries lligades a l’actualitat.

Així mateix, s’inclou tant una secció de cuina casolana a càrrec de l’ex-concursant de Masterchef Maribel Gil, en la qual es cuinaran menús per a totes les butxaques i on els espectadors podran participar resolent els seus dubtes, com una secció en la qual s’abordarà aspectes relacionats amb la meteorologia, el camp, la flora i la fauna, o les bones pràctiques per a la cura del medi ambient, entre altres temes.

Màxim Huerta ha expressat la seua satisfacció per tornar a À Punt, i ha posat l’accent en la importància que els espectadors i espectadores tindran en aquest magazín. “Vull que ‘Bona vesprada’ siga la casa de tots i totes, de la mateixa manera que ho és un casal faller o una filà. La nostra intenció és que, a través de la participació dels espectadors, es convertisquen en els directors del programa”.

I el dissabte a la nit… ‘Duel de veus’

Aquest dissabte, 9 de gener, en prime time, s’estrena ‘Duel de veus’. Aquest talent show, presentat per Àlex Blanquer, començarà, cada dissabte, a les 22.00 hores per a trobar a la nova estrela musical de la Comunitat Valenciana. Al llarg de 13 gales, l’emoció traspassarà les pantalles aconseguint que els espectadors empastissen i facen costat als diferents concursants.

10 concursants, dividits en dos equips, hauran de batallar per a quedar-se una setmana més en el programa. Un concurs de talent en què brillarà tant el talent individual, com el grupal. I tot això comptant amb un jurat d’excepció format per Samantha Gilabert, Sole Giménez i Eugeni Alemany, que seran els encarregats de valorar les actuacions.

A més, en cada gala, ‘Duel de veus’ comptarà amb un convidat especial, que podrà salvar a un concursant de la corda fluixa. Rosa López, Soraya, Melody, Mikel Erentxun, l’actriu Carme Juan o els presentadors Carolina Ferre, Màxim Huerta o Carmen Alcayde seran algunes de les cares conegudes que formaran part d’aquesta nova aposta d’À Punt.

La televisió pública valenciana entra al 2021 xafant fort amb dos programes que, en paraules d’Alfred Costa, “d’una banda, reforçarà el prime time amb un programa diferenciador i, per un altre, assolirem una bona vesprada”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dotze + tres =