25n
25N
25N

‘Bon dia, Biblioteca’ complix 30 anys

L’activitat promou la formació d’usuaris i l’hàbit de la lectura entre l’alumnat de 3r de Primària de Llíria

‘Bon dia, Biblioteca’ complix 30 anys
03/02/2020 -

La Biblioteca l’Almodí ha acollit este matí la primera sessió de la campanya ‘Bon dia, Biblioteca’ 2020, que es desenvoluparà fins al pròxim 15 de febrer. Més de 220 escolars de 3r Primària dels diferents col·legis de la localitat participaran en esta activitat de presentació de la biblioteca que complix enguany el seu 30 aniversari des de la seua posada en marxa.

La Xarxa Municipal de Biblioteques de Llíria organitza esta iniciativa, dins del programa ‘Biblioteca i escola’, amb la finalitat de promoure la formació de lectors i l’aprofitament de totes les oportunitats que la biblioteca oferix als més joves, per al seu oci i formació.

L’edil de Biblioteques i Arxius, Paco García, ha volgut destacar que, “en estes tres dècades, més de 6.000 escolars han visitat la biblioteca per a participar en esta activitat, que els ajuda a crear i consolidar l’hàbit lector, o conéixer millor el funcionament del centre, amb uns resultats molt efectius”.

‘Bon dia, Biblioteca’ els ensenya, a més, que es tracta d’un espai segur, dinàmic i inclusiu, un lloc de trobada amb altres persones i també d’aprenentatge al llarg de la seua vida.

L’estreta col·laboració que es manté amb els centres educatius permet que tot l’alumnat tinga oportunitat de visitar la biblioteca i conéixer els seus servicis en diverses ocasions de la seua vida escolar.

D’esta manera, “el gran valor cultural que ens oferixen les biblioteques fomenta, través d’esta iniciativa, el seu desenvolupament lector sense oblidar l’aspecte més lúdic i entretingut que els llibres ens regalen”, ha afegit l’edil.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

17 − nou =

bombers
bombers