25n
25N
25N

Bombers rescaten amb autoescala a una dona amb dificultat per a respirar i símptomes de Covid-19

Bombers rescaten amb autoescala a una dona amb dificultat per a respirar i símptomes de Covid-19
08/04/2020 -

Efectius del Cos Municipal de Bombers de València han rescatat usant una autoescala a una dona que es trobava a la seua casa amb dificultats per a respirar i amb possibles símptomes de Covid-19, segons ha informat aquest organisme municipal.

Després de rebre un avís a través del 112 en el qual es comunicava que a una ciutadana que estava en el seu domicili li costava respirar, els bombers es van desplaçar fins a l’habitatge. En arribar a la casa, els agents van sentir a una persona queixar-se i després d’accedir a l’immoble van localitzar a una dona major caiguda en el sòl.

Els bombers van observar que tenia un traumatisme cranial i van comprovar que presenta símptomes d’ofegament i dificultats per a respirar, així com possibles símptomes de coronavirus, per la qual cosa per a realitzar aquest servei van utilitzar protecció adequada.

Una vegada rescatada, la ciutadana va ser traslladada a l’Hospital Universitari Doctor Peset de València per a rebre més assistència sanitària. El rescat va tindre lloc el passat 2 d’abril en un domicili situat en l’avinguda Estimat Granell de la capital valenciana, han precisat des del Cos Municipal de Bombers.

En aquesta intervenció van participar efectius del parc sud d’aquest organisme amb un vehicle amb escala, un altre de trasllat de personal i una ambulància.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

1 × un =