25n
25N
25N

Bombers rescaten amb vida a un gos d'una casa esfondrada a Torrent

Bombers rescaten amb vida a un gos d'una casa esfondrada a Torrent
01/12/2020 -

Els bombers del Consorci Provincial de València han rescatat a un gos que havia quedat atrapat entre els enderrocs després d’esfondrar-se part d’un habitatge en la carretera Mas del Jutge de Torrent.

Segons ha informat el Consorci de Bombers en un comunicat, els fets van ocórrer prop de les 00.00 hores de la passada nit quan va cedir el forjat d’una terrassa situada en la primera planta de l’edifici, que va caure sobre la planta baixa on es trobava un local comercial.

Fins allí es van desplaçar bombers i comandament del parc de Torrent i l’oficial de guàrdia del Consorci, que van comprovar que no hi havia cap persona afectada però sí que el gosset que es trobava a la terrassa de la primera planta havia desaparegut.

Ràpidament, els efectius del Consorci van iniciar les tasques de cerca i desenrunament. Després d’uns quaranta minuts d’intens treball, els bombers van localitzar amb vida a l’animal, que va poder ser retornat als seus propietaris. Els ocupants de l’habitatge no van poder tornar a la mateixa a l’espera que els tècnics valoren la situació de l’immoble.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

9 + dos =