25n
25N
25N

Bombers inicien una campanya de maniobres de prevenció contra incendis a la Devesa

Bombers inicien una campanya de maniobres de prevenció contra incendis a la Devesa
27/06/2020 -

Bombers de l’Ajuntament de València han iniciat aquestes últimes setmanes una campanya de realització de maniobres amb la finalitat d’augmentar la protecció de la Devesa enfront d’un possible incendi forestal.

En les maniobres s’estan utilitzant canons portàtils d’aigua SIDEINFO per a realitzar punts de defensa en les edificacions situades al parc natural. A més, s’han programat un total de cinc maniobres completes i 40 pràctiques d’instal·lació de línia de defensa, que impliquen a més de 400 bombers i bomberes i a la totalitat dels cinc parcs de la ciutat.

Les pràctiques s’estan realitzant diàriament amb canons d’aigua que cobreixen el perímetre de les urbanitzacions enfront de l’amenaça d’un incendi impulsant l’aigua des dels punts de proveïment més pròxims, ha informat el consistori en un comunicat.

Així mateix, Bombers de l’Ajuntament de València també estan verificant el bon funcionament del material “en el que, en definitiva, és una posada a punt de la totalitat del servei de Bombers per a la campanya forestal”, tal com ha assenyalat l’edil de Protecció Ciutadana, Aarón Cano.

Segons el regidor, “mai s’havia fet una campanya com aquesta”. Ha assenyalat que des que va assumir la seua responsabilitat fa precisament un any “s’ha impulsat la formació de Bombers amb iniciatives com aquesta i, especialment, a la Devesa”.

“Sóc conscient de la singularitat i vulnerabilitat d’aquest emplaçament d’incalculable valor ecològic”, ha afirmat l’edil, qui ha defensat la prevenció com la “inversió més important que podem fer, hem de protegir la Devesa amb tots els nostres mitjans i hem d’estar preparats per si cal actuar”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quinze + dotze =

lleida 2020
activem alfafar