caixa popular

Bombas Gens Centre d'Art posa en marxa la seua oferta didàctica

La programació orientada a la comunitat escolar inclou visites dialogades i tallers que atenen els diferents nivells i etapes educatives.

Bombas Gens Centre d'Art posa en marxa la seua oferta didàctica
08/09/2017 -

Dos mesos després de la inauguració, i superada la xifra de 16.000 visitants, Bombas Gens dirigix ara la seua atenció al públic escolar. Amb eixa finalitat, el Centre d’Art ha posat en marxa la seua oferta didàctica, destinada a col·legis i instituts.

bomas1La programació orientada a la comunitat escolar inclou visites dialogades, tallers i treballs en aula que atenen els diferents nivells i etapes educatives, des de 3er d’infantil a batxillerat. “Proposem diferents itineraris en base a les exposicions en curs i el propi edifici. Totes les activitats partixen d’ací, i seran dinamitzades per mediadors que incentiven el diàleg, la imaginació i l’experimentació tant de l’alumnat com del professorat”, explica Sonia Martínez, Coordinadora d’Activitats Culturals i Educatives del centre.

Realitzar un viatge en el temps visitant el refugi de la Guerra Civil i el celler medieval de les instal·lacions, crear un llibre d’artista col·lectiu a partir de les fotografies preses allà mateix, o estampar postals per treballar conceptes com la serialitat i la reproducció. Són només alguns exemples dels diferents tallers programats.

“Tots els projectes pedagògics es basen en la creació de dispositius de participació de divers tipus, per tal d’apreciar, gaudir i anar ocupant el centre d’art com un lloc propi. Busquem provocar un canvi en el públic de Bombas Gens, fent-los passar de visitants a usuaris. I és fonamental que este treball comence pels més joves”, afirma Nuria Enguita, directora de Bombas Gens Centre d’Art.

El programa estarà en marxa del 18 octubre al 7 de juny i les activitats tindran lloc els dimecres i dijous d’11:30 a 13:30. Per a informació i reserves s’ha habilitat el mail educacio@bombasgens.com


mostra viva 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quinze − 1 =

Tardor
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
cultura als barris