25n
Orgull
Orgull

Boluda diu que la seua empresa no ha sigut beneficiada en res amb el rescat de l'APV

Boluda diu que la seua empresa no ha sigut beneficiada en res amb el rescat de l'APV
14/07/2021 -

L’empresari Vicente Boluda ha recalcat que “la seua empresa no ha sigut beneficiada en res” amb el rescat de la concessió d’Unió Naval amb una parcel·la que va dur a terme l’Autoritat Portuària de València (APV) i, a més, ha fet notar que això “no té res a veure” amb l’ampliació nord del port. “No estem parlant de diners ni de res, d’ací a tot el muntatge… a algú li interessarà aquest muntatge”.

Així s’ha pronunciat Boluda, durant una atenció a mitjans en ocasió de la Junta General d’AVE, a preguntes sobre l’informe de l’Advocacia de l’Estat que opta per una altra opció a la qual es va dur a terme en 2018, quan l’APV va compensar a l’empresa Boluda Corporación Marítima el rescat de la concessió que tenia en el port de València amb Unió Naval amb una parcel·la de 4.000 metres quadrats.

Sobre aquest tema, Boluda ha asseverat: “La meua empresa no ha sigut beneficiada en res. Al Port li interessaven uns terrenys que encara tenia la meua empresa amb llicència fins al 27, però els volia abans perquè volia traure una terminal de creuers. Ve abans i me’ls rescata, amb informe favorable, i l’única premissa que vaig posar és que no volia diners ni transferències de res”.

Però com un rescat ha de tindre una contraprestació econòmica i, com volia ampliar les seues oficines, la permuta va ser per aqueix terreny. “Estem parlant de 100.000 metres contra 4.000 per a ampliar les meues oficines, res d’un edifici d’oficines de lloguer, per a ampliar les meues oficines, una cosa a la qual no pertocarà perquè he pres la decisió de portar-me-les fóra”.

I ha insistit: “No hi ha res cap benefici de res. Que això paralitza el port? Que m’expliquen per què, perquè això és per la terminal de passatge, i menys eixos 4.000 que has d’anar al TSJ al fet que et diguen qui té raó, que la tenim nosaltres segur perquè l’Advocacia de l’Estat no ha vist la llicència”.

LLICÈNCIA

En aquest punt, ha precisat que la llicència és per a construir i reparar vaixells i els seus mitjans auxiliars. “És veritat que en 2013 deixem de construir, però no hem deixat de reparar vaixells, i una cosa que és auxiliar de vaixells, que és el contenidor”.

“D’ací a tot el que volen muntar… ni ens han beneficiat abans ni ara ni després, al contrari, hem sigut nosaltres els que hem facilitat que ens rescaten. L’única cosa que volen és que es canvie en comptes de rescat caducitat, diguen-me què canvia en tot aquest embolic”.

Finalment, sobre l’ampliació de les oficines, ha dit que, en lloc de contraprestació pel rescat, “demanarem una llicència i si ens la donen bé i si no doncs no. “No estem parlant de diners ni de res, d’ací a tot el muntatge… a algú li interessarà tot aquest muntatge i això no té res a veure amb l’ampliació nord del Port de València”, ha resolt.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

un + 19 =