25n
25N
25N

Borses Extraordinàries de l'Ajuntament de València per a agilitzar la tramitació de la renda valenciana d'inclusió i la dependència

La Mesa General de Negociació aprova unificar les oposicions de bombers de 2016, 2017 i 2018, el que permetrà incorporar 58 nous agents de bombers a la volta

Borses Extraordinàries de l'Ajuntament de València per a agilitzar la tramitació de la renda valenciana d'inclusió i la dependència
13/02/2019 -

El regidor de Govern Interior, Sergi Campillo, ha explicat que l’Ajuntament de València aprovarà constituir dos borses extraordinàries de treballador social i d’integrador social. «Esta última és una figura que encara no tenim en l’Ajuntament i seran persones que s’encarregaran de la valoració de la Renda Valenciana d’Inclusió i de la valoració de la dependència», ha detallat Campillo.

La Renda Valenciana d’Inclusió concedeix recursos a les persones que no tenen ingressos econòmics o viuen en situació de risc d’exclusió, amb millores com la ampliació dels requisits per poder accedir a l’ajut, l’augment del temps de cobertura de la prestació i l’estalvi en la gestió burocràtica. La contractació de personal a través de borses extraordinàries va dirigit a «agilitzar al màxim la tramitació de la renda d’inclusió més avançada de tota Espanya», ha afirmat Campillo.

D’altra banda, segons ha informat Campillo, seguint el mandat de la MGN l’Ajuntament afegirà les 29 places dels processos opositors de bombers de les ofertes del 2016 (11) i 2017 (18), a les 29 places de l’oferta pública d’oposició del 2018.

“En les bases de l’oposició actual ja vam preveure que si durant el transcurs del procés opositor s’aprovaven noves ofertes i no havia conclós el procés, es podrien afegir directament. Així que amb l’oposició actual podem ofertar totes les places de les oposicions de 2016, 2017 i 2018. Açò tindrà uns beneficis evidents. I és que, a més d’estalviar-nos tornar a fer un altre procés opositor, guanyarem en eficiència. Això vol dir que quan acabe un únic procés incorporarem 58 nous bombers a la plantilla municipal”, ha explicat Campillo.

“Este govern té un compromís inequívoc amb el reforçament de les plantilles de policies locals i bombers. Està fora de tot dubte el treball del Govern de Joan Ribó per reforçar estes plantilles després de la desastrosa actuació provocada per l’anterior equip de govern del PP, que no va convocar ni una sola plaça en més d’una dècada”, ha denunciat Campillo.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

1 × 5 =