caixa popular

La borsa de treball d'institucions sanitàries compta amb més de 140.000 persones inscrites

anitat publica les llistes definitives de la quinzena edició de la borsa de treball

La borsa de treball d'institucions sanitàries compta amb més de 140.000 persones inscrites
19/02/2018 -

La Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública ha publicat el llistat definitiu de les persones inscrites en la 15a edició de la borsa d’ocupació temporal d’institucions sanitàries en la web (Recursos Humans-Borsa de Treball-Institucions Sanitàries-Consulta).

“D’aquesta forma, vam demostrar la nostra clara implicació amb l’ocupació pública”, ha destacat la consellera de Sanitat Universal i Salut Pública, Carmen Montón, que també ha ressaltat els esforços en la consolidació de l’ocupació pública.

Amb aquesta convocatòria, la borsa d’ocupació temporal de Sanitat disposa d’un total de 142.458 persones que totalitzen més de 250.000 candidatures, ja que cada persona pot sol·licitar fins a tres categories diferents. Per províncies, són 81.614 persones en la província de València, 44.761 en la província d’Alacant i 16.083 en la província de Castelló.

Per categories, les més demandades són les d’auxiliar administratiu, amb 54.549 candidats, zelador amb 45.880 candidats i administratiu amb 39.117 candidats. Entre els professionals sanitaris, les categories més demandades són infermer amb 21.932 candidats, tècnic en cures auxiliars d’infermeria amb 22.518 candidats i facultatius amb 8.280 candidats.

La convocatòria de la quinzena edició de la borsa de treball d’institucions sanitàries va incorporar al departament de salut de la Ribera, que des d’abril de 2003 no realitzaven contractacions de personal en aquest departament a través de les llistes d’ocupació temporal de la Conselleria.

Per aquest motiu, amb la publicació definitiva de les llistes, es disposarà de borses de treball per a aquest departament, la qual cosa permetrà proveir els llocs de treball de caràcter temporal que es precisen quan es produïsca la reversió d’aquest departament de salut.

Així mateix, en aquesta quinzena edició també es van incorporar les categories de Salut Pública. Les llistes corresponen a totes les categories professionals, excepte les d’infermer/a, infermer/a SAMU (posat que les llistes definitives d’aquestes categories es van fer públiques el 19 de juny de 2017) i les de Farmacèutic/a d’Administració Sanitària (van entrar en vigor el 4 de desembre de 2017). Respecte a la categoria professional d’enginyer/a tècnic/a continuen vigents les llistes de l’edició anterior.

Malgrat l’increment de candidatures, amb 55.301 noves sol·licituds o modificacions, s’ha aconseguit publicar el llistat definitiu en un termini inferior a un any des que va finalitzar el termini de presentació de sol·licituds el 27 de febrer de 2017.

Açò suposa una minoració del temps de tramitació respecte a edicions anteriors. L’edició anterior, convocada en 2015, va entrar en vigor un any i 3 mesos després de la seua convocatòria i l’edició 14ª, convocada en 2013, es va publicar un any i mitjà després de ser convocada.

Etiquetes


fiestas gandia 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

12 + 2 =

semana de la agricultura de torrent 2018
sempre teua
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
decidim vlc
Decidim VLC
cultura als barris