25n
25N
25N

La EMT llança una nova borsa de treball per a 500 conductors i conductores

És la tercera borsa que es posa en marxa en esta legislatura

La EMT llança una nova borsa de treball per a 500 conductors i conductores
13/02/2019 -

L’Empresa Municipal de Transports, EMT, ha iniciat els tràmits per a llançar una borsa per a contractar en els futurs anys a 500 conductors i conductores. Amb esta oferta de treball s’espera donar resposta als nous reptes en mobilitat sostenible que assolirà l’empresa pública en els propers anys.

En la actualitat, el departament de recursos humans està donant forma a les condicions de la borsa i quan estiguen seran notificades a les seccions sindicals per que facen les seues aportacions. La idea és contractar una empresa externa per a fer les proves i que la convocatòria isca a finals de març, i al llarg del mes següent es faran els exàmens.

Esta serà la tercera borsa que posa en marxa en esta legislatura l’actual direcció gerència, després de les dos anteriors, de 300 llocs, que es varen posar en marxa a finals de 2015 i en novembre de 2017. En la actualitat falten per integrar-se a l’empresa menys de 45 persones de la última borsa, i per això és fa necessari traure noves places. De fet, des de juny de 2015 s’han contractat a 384 persones entre conducció, mecànics i administratius, més del triple que en l’anterior legislatura on hi hagué 105 noves contractacions.

El regidor de Mobilitat Sostenible, Giuseppe Grezzi, ha destacat l’aposta decidida de la seua regidoria per l’EMT. «Els números ho demostren, hem contractat a més de 300 conductors i conductores en quatre anys. Partíem d’una plantilla en 2015 després d’anys de no contractar a ningú, de 1.100 conductors i conductores i ara tenim ja més de 1.200. De fet, podríem tindre més per a donar un millor servici si no fora perquè continuem baix la discriminació en matèria de finançament per part del govern central i amb el límit que marca la taxa de reposició».

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

5 × 5 =

bombers
bombers