25n
25N
25N

El BOE publica la disposició que permet al Racó d'Ademuz passar a fase 2 i la mobilitat a Terol

El BOE publica la disposició que permet al Racó d'Ademuz passar a fase 2 i la mobilitat a Terol
27/05/2020 -

El Butlletí Oficial de l’Estat (BOE) publica aquest dimecres que la disposició que permet que la comarca valenciana del Racó d’Ademuz reba el tractament propi de la unitat territorial de Terol, a Aragó, i, la mobilitat a aquesta província.

La consellera de Sanitat Universal de la Generalitat Valenciana, Ana Barceló, va anunciar aquest dimarts que s’havia arribat a un acord amb el ministre de Sanitat, Salvador Illa, perquè aquest territori valencià avancen cap a la segona fase de la desescalada i els seus habitants puguen moure’s a la província veïna.

Barceló justificava aquesta decisió en què la comarca té una baixa densitat de població i que els seus habitants han de desplaçar-se a altres llocs per a atendre les seues necessitats. En aquest cas, podran moure’s a Terol però no a Conca ni a València (la demarcació a la qual pertanyen, que encara es troba en fase 1).

En compliment de l’acord, el BOE publica hui una modificació de l’Ordre SND/414/2020, de 16 de maig, per a la flexibilització de determinades restriccions d’àmbit nacional establides després de la declaració de l’estat d’alarma en aplicació de la fase 2 del Pla per a la transició cap a una nova normalitat.

En la disposició addicional sisena estableix que “a l’efecte del qual es preveu en aquesta ordre i d’acord amb l’assenyalat en la disposició addicional única del Reial decret 514/2020, de 8 de maig, Rincón d’Ademuz rebrà el tractament propi de la unitat territorial de Terol”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dinou − 4 =

museo prehistoria