25n
25N
25N

La Falla Municipal 2019, art en estat pur amb els reis del grafiti

Els artistes Latorre i Sanz juntament amb Pichiavo han presentat un esbós ple de color que ha causat una gran expectació

La Falla Municipal 2019, art en estat pur amb els reis del grafiti

falla municipal 2019La Falla Gran Municipal 2019 té un gran repte: superar la repercussió mediàtica de la Falla Okuda. Però sens dubte després de la presentació d’aquest dissabte, la Falla de Latorre i Sanz amb Pichiavo promet causar autèntica sensació. Art en estat pur que ens convida a viatjar a l’antiga Grècia i explorar la pluja de colors amb els autèntics reis del grafiti.

Sens dubte l’origen de l’art i l’avantguarda de la mà del duo artístic Pichiavo que formen els valencians Juan Antonio Sánchez i Álvaro Hernández. No en va Pichiavo són tot un referent internacional posant el segell valencià en l’art de tot el món. El jurat d’enguany ho va tenir tan clar que va ser unànime. Així, Latorre i Sanz repeteix per segon any consecutiu i en aquesta ocasió manté la seua aposta per l’art en estat pur.

“Procés Creatiu” és el títol de la Falla Municipal 2019. En ell, podrem recórrer tot el procés creatiu des de la idea fins a l’últim pas. La Falla Gran 2019 guardarà moltes sorpreses. A partir de grans figures de l’art grecoromà podrem gaudir d’una mescla explosiva de colors, art faller i molt més.

Un any més, ambdues falles apostaran per la fusta i altres materials com el cartó pedra que permetran viure una Cremà com toca i amb tots els detalls. A més els seus artistes ens han assegurat que també el moviment serà un dels ingredients especials de la Falla Municipal.

Pichiavo ens ha avançat que es podrà viure la composició d’un mural en directe des del principi. També ens han assegurat que hi haurà un ninot gran sorpresa del que no han volgut desvetlar la seua identitat fins a l’últim moment.

El regidor de Cultura Festiva i President de Junta Central Fallera, Pere Fuset, ha assegurat que “aquesta falla serà tota una icona de la Plaça de l’Ajuntament”. Així mateix ha destacat l’augment de pressupost de les falles municipals 2019 i ha agraït a tots els artistes que han participat en l’edició d’enguany.

Aquest dissabte el Centre del Carme acomiadava la sala Okuda amb un rècord de visites. Més de 150.000 persones no han volgut perdre’s una sala plena de color, art i el segell únic d’Okuda.

València Extra va tenir l’oportunitat de parlar amb els artistes Latorre i Sanz que estaven emocionats i agraïts per repetir novament com a artistes de la Falla Gran de l’Ajuntament de València. Ara és el moment de començar a fer realitat els dos grans monuments que sorprendran i emocionaran a veïns i turistes en les Falles 2019 de València.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

disset + tretze =

CCCC
torrent