25n
25N
25N

Bocairent imposa noves mesures restrictives davant l'augment de casos de Covid-19

La localitat ha registrat un brot que ascendeix a més de 30 contagiats

Bocairent imposa noves mesures restrictives davant l'augment de casos de Covid-19
12/11/2020 -

L’Ajuntament de Bocairent ha expressat a través d’un comunicat que en el període entre el 12 i 22 de novembre s’aplicaran en la localitat una sèrie de mesures restrictives davant l’empitjorament de la situació sanitària. Els més de 30 casos positius, que es preveuen que siguen més pel fet que encara falten per conéixer-se els resultats de les proves d’ahir i de hui, han portat a l’equip de govern a prendre mesures com el tancament de l’escola infantil municipal o el de la circulació pel centre històric, que només estarà autoritzada als veïns de la localitat.

L’alcalde, Xavier Molina i Martí, ha expressat en el comunicat que “la situació sanitària és greu” i que uns comportaments “contundentment exemplars” durant les pròximes setmanes els permetrà un control ràpid de la situació i evitarà que es cronifique l’alta incidència. “És el moment de demostrar si actuem com a societat que pensa en la resta de les persones o si ens instal·lem en l’egoisme individualista. Apel·lem al sentit comú de la ciutadania i confiem en la responsabilitat col·lectiva per a evitar conseqüències irreversibles de les quals ens puguem penedir”, conclou l’alcalde.

Mesures restrictives

Així, l’ajuntament ha hagut de prendre mesures com el reforç de la presència policial, l’augment de les sancions per l’incompliment de les mesures de prevenció marcades per les autoritats sanitàries, el reforç de les tasques de neteja i desinfecció, la suspensió de les activitats programades en la localitat, la prohibició de l’ús dels espais municipals cedits a associacions i mesures de suport a la Policia Local i a l’hostaleria.

A més, Bocairent tanca les instal·lacions esportives, els parcs i jardins, l’escola infantil municipal i els monuments turístics (Covetes dels moros, cava de sant Blai, plaça de bous, museus, etc.). Quant al tancament de la circulació pel centre històric, tan sols estarà autoritzada als veïns des del divendres a les 18.00 h fins als diumenges a les 20.00 h. Totes aquestes mesures entren en vigor hui i es mantindran deu dies, fins al 22 de novembre.

Les mesures s’han pres després de la reunió de la direcció del centre de salut de Bocairent, el cap de la Policia Local i l’equip de govern de l’Ajuntament de Bocairent davant aquest sobtat augment dels casos. Més de 30 casos positius als quals se sumen els que fins i tot queden per conéixer-se, és a dir, els de les proves d’ahir i hui.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

cinc × tres =