25n
25N
25N

Bobby McFerrin actua al Festival de Jazz de València

Bobby McFerrin actua al Festival de Jazz de València
09/07/2019 -

La XXIII edició del Festival de Jazz de valència recala novament demà, dimecres 10 de juliol, en el Teatre Principal, on l’artista nord-americà Bobby McFerrin oferirà l’espectacle «Circlesongs», acompanyat per la formació Gimme5.

L’artista nord-americà Bobby McFerrin torna per segona vegada al Festival Internacional de Jazz de València, on ja va actuar l’any 2004 junt amb el contrabaixista Avishai Cohen. Demà ho farà en el Teatre Principal, a partir de les 20.15 hores, acompanyat per la formació Gimme5, que integren Joey Blake, Rhiannon, Judi Vinar, i David Worm.

Bobby McFerrin, que ha guanyat deu premis Grammy, porta en aquesta ocasió a València l’espectacle «Circlesongs», consistent a «cantar peces corals basades en ritmes irresistibles, que es compondran espontàniament cada nit». En aquest espectacle McFerrin «pretén convertir una sala de concerts en un pati d’esbarjo, un centre de poble, un espai alegre», on el públic pot unir-se al cercle i cantar junt amb l’autor de la famosíssima cançó «Don Worry, Be Happy»

Bobby McFerrin, nascut a Manhattan en 1950, és conegut mundialment per tindre un rang vocal de quatre octaves i per la seua habilitat per a usar la seua veu per a crear efectes de so.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

3 + huit =