25n
25N
25N

Un Bob Pop "en estat pur" obri la nova temporada del TEM

Un Bob Pop "en estat pur" obri la nova temporada del TEM
01/09/2020 -

Encara que durant el mes de juliol ja va obrir temporalment les portes per a acollir el Festival de Titelles i la jornada inaugural de Club Mutant, el Teatre El Musical (TEM) reprendrà oficialment la seua activitat regular a partir del pròxim diumenge, 6 de setembre.

Aqueix dia, a les 20.30 hores, la sala del Cabanyal-Canyamelar inaugurarà la seua nova temporada amb ‘Els dies aliens de Bob Pop’, un muntatge en el qual el popular crític televisiu repassa la seua vida partint de diaris propis i també d’altres persones, tot això sense guió i amb grans dosis d’improvisació.

‘Els dies aliens’ va ser un dels espectacles afectats en el seu moment pel tancament dels teatres a causa de la crisi sanitària, i ara es convertirà en la punta de la llança d’una programació que s’avança un mes a les previsions habituals, i que s’estendrà fins al mes vinent de desembre.

En paraules dels seus responsables, “Els dies aliens és un espectacle de veus i memòria, un monòleg carregat de literatura i una aclaparadora sinceritat, a més d’humor i una capacitat d’anàlisi i síntesi sorprenent. És Bob Pop en estat pur, un collage d’experiències de la mà i la mirada d’una de les personalitats més transgressores i mordaces dels últims anys”.

Més enllà de les seues aparicions televisives i radiofòniques, Roberto Enríquez -conegut artísticament com a Bob Pop- ha desenvolupat una àmplia trajectòria autoral en el camp de la literatura. En 2010 va escriure la seua única novel·la fins hui, ‘Mansos’, i des de llavors ha signat diferents assajos periodístics i d’humor, amb esment especial per als seus diaris literaris ‘Dies aliens’, publicats entre 2017 i el 2018, i l’autèntic germen de l’obra que aquest cap de setmana obrirà la programació del TEM.

En ella, Bob Pop està acompanyat per noms tan importants com els de l’últim Premi Nacional de Teatre, Andrés Lima, en la direcció, o el mateix Andreu Buenafuente com a productor a través de la companyia El Terrat.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quatre × tres =