caixa popular

BMW Engasa, protagonista en el Trofeu S.M La Reina de Vela

BMW Engasa, protagonista en el Trofeu S.M La Reina de Vela
04/07/2017 -

El concessionari BMW Engasa va participar, un any més i de manera activa, en la dinovena edició del Trofeu de La seua Majestat La Reina de Vela que es va disputar recentment en les instal·lacions del Real Club Nàutic de València. L’exposició de diversos models de la marca germana va captar l’atenció del públic present en l’esdeveniment nàutic de referència nacional.

BMW Engasa va contribuir al èxit més gran de l’esdeveniment amb la seua condició de patrocinador així com l’exposició de tres vehicles que, sens dubte, van despertar l’atenció del nombrós públic aficionat present en les instal·lacions del Real Club Nàutic de València. En concret, tres unitats tan atractius com un BMW X1, el model d’accés a la gamma SUV de la marca alemanya, un flamant i nou Sèrie 5 en la seua vistosa versió Touring i, finalment, un Sèrie 4 Gran Coupe, sens dubte un model que no va deixar indiferent a ningú.

El Trofeu SM La Reina va explicar enguany amb 61 embarcacions participants, procedents de més de vint clubs i marines diferents i amb quatre nacionalitats representades. Després de tres jornades de competició, es va proclamar campió absolut Rats on Fire, de Rafael Carbonell del CN Arenys de Mar, embarcació que s’ha proclamat vencedora també en la classe ORC 1. La classe ORC 2 ha tingut com a vencedor al Maverta, de Pedro Gil i Saona, de Gonzalo Calvo, ha aconseguit la victòria en ORC 3. Finalment, en classe Open, la vencedora ha sigut l’embarcació Bruixot, de Raúl Armero. Bones condicions meteorològiques, alt nivell en el mar, emoció i un gran ambient en terra han sigut els ingredients d’aquest XIX Trofeu SM La Reina. El vent no ha faltat a la seua cita i ha bufat de component sud-est durant les tres jornades de competició, amb intensitats d’entre 11 i 15 nusos, la qual cosa ha garantit una prova emocionant en el mar.

Així doncs, presència destacada de BMW Engasa en un esdeveniment nàutic de primer nivell com és el Trofeu de La seua Majestat La Reina.


Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dinou − tretze =

viva gym canovas
exposicion caps tallats