caixa popular

El Bloc de Portuaris comptarà amb una oficina d'atenció social

El Bloc de Portuaris comptarà amb una oficina d'atenció social
18/05/2018 -

La regidora d’Inserció Socio-Laboral, Isabel Lozano, ha visitat hui la planta baixa dels blocs portuaris que anirà destinada a la creació d’una oficina d’atenció social i formació de la població en situació d’exclusió social que resideix en el mateix bloc.

L’immoble situat a la planta baixa del carrer Pescadors-Bloc Portuaris, número 28, compta amb una superfície útil de 51,38 metres i es trobava sense ús i tapiat.

Portuaris no és un bloc
Portuaris no és un bloc, és una comunitat. Una reflexió sobre el Cabanyal per Maria Oliver.

Per això, la regidoria d’Inserció Socio-Laboral va sol·licitar fa un temps que s’adscriguera a la seua regidoria l’esmentat immoble, per a formalitzar la cessió a l’associació Brúfol, amb la qual l’Ajuntament té un conveni de col·laboració per desenvolupar un programa d’atenció social i formació de la població en situació d’exclusió social, especialment a les dones que pertanyen a minories ètniques dels Poblats Marítims.

La idea de l’àrea que dirigeix Isabel Lozano és que el baix es destine a la població en risc d’exclusió que viu en els mateixos blocs portuaris, on molts dels habitatges es troben ocupats.

Amb aquest espai apropem la intervenció i acompanyament a les famílies amb dificultats, a més, també avancem en la gestió i resolució de conflictes de convivència en els blocs. Des del Govern de Joan Ribó continuarem treballant amb les famílies amb menys oportunitats, per avançar en el seu procés d’inserció social i laboral, amb formació, intermediació amb empreses i, per descomptat, amb un habitatge digne, que és un element fonamental”, ha explicat Lozano.

L’adscripció d’aquest local a la delegació de Lozano es va produir en la Junta de Govern Local del passat divendres 27 d’abril, i hui ja s’ha realitzat la visita juntament amb Brúfol per obrir el local i començar a reformar-lo per iniciar la intervenció social amb els veïns del mateix bloc.

Etiquetes


mostra viva 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

cinc × quatre =

Tardor
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
cultura als barris