caixa popular

Blasco Ibáñez es converteix en el protagonista cultural del cap de setmana a Burjassot

Blasco Ibáñez es converteix en el protagonista cultural del cap de setmana a Burjassot
23/09/2017 -

L’escriptor i polític valencià Vicente Blasco Ibáñez va tenir una gran relació amb Burjassot, ja que va viure llargues temporades estivals i festives en la casa que posseïa la seua família al costat de les Sitges. Una vegada iniciada la seua producció literària, a més, Blasco Ibáñez va continuar molt vinculat al municipi conservant la casa familiar i celebrant freqüents conferències i mítings.

Per a conéixer un poc més aqueixa relació que va tenir amb Burjassot, dins dels actes de l’Any Blasco Ibáñez del municipi, l’Ajuntament ha programat, de la mà de la Regidoria de Turisme, dirigida per Roc Senent, i comptant amb la col·laboració de la Fundació CE Vicente Blasco Ibáñez, una sèrie de Rutes, en valencià, pels llocs més emblemàtics de la vida de Blasco a Burjassot.

Rutes que començaran dissabte que ve 23 de setembre a partir de les 11 hores, amb eixida des de la Plaça del Pouet, de la mà de la Universitat Popular de Burjassot i que es desenvoluparan també els dies 28 d’octubre i 25 de novembre.

Per a poder formar part de la Ruta Blasco Ibáñez i gaudir de la mateixa, de manera totalment gratuïta, és necessari inscriure’s enviant un correu electrònic a fundacionblascoibanez@gmail.com. La durada aproximada de la ruta és de dues hores i mitja i en cada ruta podran participar un màxim de 25 persones.

En 2017 es compleixen 150 anys del naixement del rellevant escriptor i polític valencià, un personatge il·lustre, molt lligat a Burjassot, on va passar llargues temporades. Amb aquesta nova activitat centrada en la seua figura, el Consistori vol seguir posant en valor la figura de l’autor i que els veïns del municipi coneguen què va ser Burjassot en la seua vida.


Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

2 × 1 =

viva gym canovas
exposicion caps tallats
25n Foios