25n
25N
25N

Arriba Bive a València, el servei de subscripció de bicicletes de Cabify

Aquest servei permetrà el lloguer mensual de tota mena de bicicletes

Arriba Bive a València, el servei de subscripció de bicicletes de Cabify
11/01/2021 -

Arriba a la ciutat de València el nou servei de subscripció de bicicletes de Cabify. Sota el nom de Bive, aquest servei permetrà el lloguer mensual d’una bicicleta que serà per a ús exclusiu de l’usuari o usuària. D’aquesta manera, abonant una quota mensual a partir de 29,95 € -en funció del model de bicicleta seleccionat- i que inclou el manteniment anual, diferents modalitats d’assegurança, incloent-hi robatori, i descomptes per a moure’s en Cabify, la persona usuària gaudirà d’aquest vehicle en propietat.

Es podrà adquirir tres models diferents de bicicletes, dues d’elles elèctriques, entre les quals destaca el model Bive Chamberí, i una plegable, la BH Ibiza Pro. Així mateix, Bive ha arribat a un acord amb la startup valenciana Tuvalum perquè els usuaris puguen provar les bicicletes, recollir-les o reparar-les en el seu taller sense cap cost addicional, sempre que siguen subscriptors de Bive.

Per a Marta d’Eusebio, responsable d’operacions de Bive, “la bicicleta és un dels pilars que sustenta la transformació de la mobilitat a les ciutats, i des de Bive volem acompanyar aquest canvi. Volem tindre un paper rellevant en la nova mobilitat, facilitant l’accés a la bicicleta a un major nombre de persones, i convidant a associacions, tallers de bicis i empreses a unir-se a la nostra plataforma per a construir una comunitat que fomente una mobilitat neta i sostenible, que faça de les ciutats millors llocs per a viure”.

Després del seu llançament a Madrid, el mes de setembre passat, Bive aterra a València per a continuar amb la seua expansió. “Llancem a València perquè és una ciutat que té un fort compromís amb la bicicleta i on l’orografia del terreny i el clima afavoreixen aquest tipus de desplaçaments. Som un servei complementari a altres alternatives com Valenbisi, que estan realitzant una important contribució a millorar la qualitat de vida a la ciutat. Tenim confiança, ja que oferim als valencians un model de subscripció completament diferent del que tenien fins al moment, amb una bicicleta en propietat que puguen retornar en qualsevol moment”, ha explicat Marta d’Eusebio.

Bive ja està disponible per a descarregar-se – tant per a Android com per a iOS – però també s’ha inclòs dins de l’app de Cabify a través del botó ‘Pedalear’. La persona usuària, en tan sols 6 clics, i en menys de 24 hores, podrà tindre el seu vehicle a disposició, decidint el model, la forma de pagament i el lloc de recollida. Per descomptat, el servei de subscripció es podrà cancel·lar mensualment sempre que l’usuari ho desitge.

Finalment, en bive.store, els usuaris també podran optar per la compra de bicicletes amb importants descomptes. La mobilitat sostenible s’aferma a la ciutat de València amb Bive.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

9 − cinc =