25n
25N
25N

Bioparc Valencia reobri les portes amb mesures de seguretat

El zoològic torna a obrir com un lloc d’oci responsable després de tres mesos tancat al públic

Bioparc Valencia reobri les portes amb mesures de seguretat

Hui, dijous 18 de juny, Bioparc Valencia torna a obrir les portes després de tres mesos en quarantena. L’objectiu d’aquest període de clausura ha sigut garantir el benestar dels animals i mantenir el zoològic en condicions òptimes. Ara, amb l’entrada en fase 3, el parc reprén la seua activitat i promet al públic una visita «segura i alegre».

Per a maximitzar la seguretat, l’aforament del recinte es limita a menys del 35 %; és a dir, a un total de 2.200 persones. És imprescindible reservar l’entrada amb almenys 24 hores d’antelació mitjançant la pàgina web de Bioparc Valencia per a seleccionar data i hora i organitzar les visites.

El zoològic ha llançat preus especials de 20 euros per a les entrades generals i de 15 euros per als tiquets infantils. A més, les persones amb Pase Anual B poden seguir una operativa especial per a reservar les seues visites de manera anticipada. Bioparc ofereix també diferents tipus d’ofertes per a les famílies que vulguen visitar-lo habitualment.

bioparc

EP

L’horari del parc és de 10.30 h a 19.30 h, amb accés en intervals de 30 minuts. L’última entrada s’efectuarà a les 17.30 h. Amb la finalitat d’afavorir la distància de seguretat entre el públic, poden realitzar-se 5 itineraris de sentit únic, que permeten recórrer de manera segura tots els hàbitats naturals recreats: Sabana, Madagascar, Selva equatorial, Cova de Kitum i Llac dels Elefants. A través d’un enllaç de la web o un codi QR, el públic pot descarregar-se els itineraris disponibles i les recomanacions per a les visites.

Alguns espais concrets, com edificis, llocs coberts o àrees singulars, tenen un aforament especial limitat al 35 % de la seua capacitat. En ells, personal addicional s’encarrega d’informar les persones visitants i de vetlar pel manteniment de les mesures de seguretat.

Els serveis de restauració i botiga també es posen a la disposició del públic en aquesta nova etapa. En aquests espais, igual que en la resta del recinte, l’activitat es posa en marxa amb les condicions de seguretat, autoprotecció i distanciament social establides per les autoritats.

Condicions de seguretat

  • Ha de mantenir-se una distància de seguretat d’1,5 metres, que està senyalitzada en els espais requerits com a zones d’accés.
  • L’ús de màscara és obligatori en els espais en els quals no es pot assegurar la distància mínima de seguretat i en recintes tancats.
  • L’ús de màscara és recomanable en els espais oberts.
  • Hi ha punts de desinfecció amb gels hidroalcohòlics al llarg del recorregut.
  • Bioparc Valencia assegura que tota la instal·lació i els seus equipaments es desinfectaran i higienitzaran periòdicament.
  • El parc apel·la a la responsabilitat de les persones visitants i posa l’accent en que es respecten les instruccions del personal per a garantir el correcte funcionament de l’activitat d’oci.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

7 + 1 =