25n
25N
25N

'El Bigotes' assegura al jutge que Camps va ordenar tots els contractes a la Comunitat Valenciana a la Gürtel

E.P

'El Bigotes' assegura al jutge que Camps va ordenar tots els contractes a la Comunitat Valenciana a la Gürtel
31/01/2019 -

El que fora màxim responsable d’Orange Market, Álvaro Pérez, ‘el Bigotes‘, ha assegurat aquest dijous al jutge de l’Audiència Nacional José de la Mata que tots els contractes adjudicats en la Comunitat Valenciana a la trama Gürtel estaven ordenats per l’expresident Francisco Camps, segons han informat a Europa Press fonts jurídiques.

Així ho ha manifestat ‘el Bigotes’ en una declaració de més de tres hores de durada al titular del Jutjat Central d’Instrucció número 5, que investiga si va ser Camps qui va ordenar adjudicar a Orange Market, l’empresa de la trama Gürtel que operava en la Comunitat Valenciana, l’estand per a l’edició de Fitur de l’any 2009.

El contingut de la declaració de hui ha anat així en la línia del que el responsable de la trama Gürtel en eixa comunitat autònoma ja va manifestar fa un any en el judici pel finançament irregular del PP valencià, quan va dir que Camps era el que li donava les instruccions a l’ex secretari general del partit Ricardo Costa per a adjudicar a Orange Market i facturar a altres empresaris “si volien cobrar”.

“És l’únic que podia fer-ho, era el que em demanava el treball sempre perquè jo li plorava, era el meu amic en eixa època, recorde la famosa telefonada en la qual em deia el meu amiguet de l’ànima”, va explicar ‘el Bigotes’ durant eixa vista oral.

Álvaro Pérez ha arribat a l’Audiència Nacional aquest matí a bord d’un furgó policial procedent de la presó de Valdemoro (Madrid), on es troba complint condemna de 18 anys de presó per dos procediments judicials: els contractes de la Comunitat Valenciana per a Fitur i el finançament irregular del PP valencià.

DUES PERSONES ASSENYALEN A CAMPS

‘El Bigotes’ és la segona persona que aquesta setmana ha assenyalat a Camps davant el jutge De la Mata. Dilluns passat, va ser Costa qui va ratificar el que ja va dir en l’esmentat judici, quan va assegurar va ser el seu antic cap i expresident valencià qui va decidir contractar amb Orange Market per a organitzar els actes de campanya de les eleccions autonòmiques i municipals de 2007 i les generals de 2008.

Això sí, Costa va subratllar que no sap si la Generalitat valenciana també contractava amb la trama Gürtel, ja que ell era dirigent del partit i no de l’Administració pública, si bé fonts jurídiques van confirmar que la comunitat autònoma que llavors dirigia Camps sí que va adjudicar a Orange Market.

Però ‘el Bigotes’ no solament ha assenyalat a Camps aquesta setmana respecte a l’autorització dels contractes a la Gürtel, sinó que ha implicat, en una carta enviada al Jutjat d’Instrucció número 17 de València, al exconseller i portaveu del PP en el Parlament Europeu, Esteban González Pons, en relació al finançament del partit i en les adjudicacions a empreses per a la construcció del circuit de la Fórmula 1 a València.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

cinc + 20 =

caixaontinyent
paterna