caixa popular

Benvinguda als joves emprats per l'Ajuntament d'Alfafar

Benvinguda als joves emprats per l'Ajuntament d'Alfafar
25/09/2017 -

Alfafar dóna la benvinguda a les i els 11 joves menors de 30 anys seleccionats amb els programes d’ocupació juvenil EMCUJU i EMPUJU del SERVEF, tots dos programes finançats pel Fondo Social Europeu.

Mitjançant aquestes contractacions es pretén que els i les joves adquirisquen experiència professional en l’Ajuntament d’Alfafar. Les persones emprades estaven inscrites en el SERVEF i en el programa de Garantia Juvenil amb Formació Professional de Grau Mitjà, Grau Superior o Grau Universitari.

La incorporació va tenir lloc a principis del mes d’agost i es perllongarà durant un any en la majoria dels casos, amb l’objectiu d’aplicar els seus coneixements, ampliar la seua experiència i promoure la seua inserció laboral, exercint funcions municipals relacionades amb la seua titulació.

L’Ajuntament d’Alfafar els va donar la benvinguda en un acte presidit per Juan Ramón Adsuara, Alcalde d’Alfafar, i al que van assistir part de les i els treballadors de l’Ajuntament per a rebre a totes les noves incorporacions.

Durant l’acte, Adsuara, els va animar a aprofitar al màxim aquesta oportunitat per a aprendre i seguir formant-se durant la seua estada, amb el suport del personal de l’Ajuntament i sota la premissa comuna d’una atenció de qualitat a la ciutadania d’Alfafar.

L’acolliment de l’Ajuntament d’Alfafar a aquests programes, se sumisca a les accions realitzades per a promoure la inserció laboral de les i els joves d’Alfafar, com són la “Llançadora d’Ocupació Juvenil” i el programa “SIJ+Garantia Juvenil” gestionats per la Regidoria de Joventut.


mostra viva 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dotze − set =

Tardor
exposicion caps tallats
cultura als barris