caixa popular

Benestar Animal ajuda als gats de les 270 colònies de la ciutat

Benestar Animal ajuda als gats de les 270 colònies de la ciutat
01/03/2018 -

La regidoria de Benestar Animal repartirà 366 envasos de malt per facilitar l’eliminació de la bitlla de pèl que passen els gats durant la seua higiene. 264 d’aquests envasos seran entregats a les persones col·laboradores en la cura de les colònies felines de la ciutat. La resta es destinarà per a millorar la salut dels 119 gats que viuen actualment al Centre Municipal d’Adopció d’Animals de l’Ajuntament de València, a Benimàmet. Els esmentats envasos han sigut donats per una empresa química farmacèutica.

La regidora de Benestar Animal, Glòria Tello, que hui ha agraït públicament aquesta donació, ha recordat l’aposta que el Govern de la Nau ha fet per ajudar les 270 colònies de gats que hi entre la ciutat i els pobles de València, “perquè una ciutat amb gats és una ciutat saludable”.

Segons ha explicat, les poblacions felines són una prioritat para la regidoria de Benestar Animal que treballa per donar resposta tant als gats de les esmentades colònies (que, segons un cens que a hores d’ara es finalitza, sumen uns 5.000 animals) com als acollits al centre municipal de Benimàmet. “Amb eixe objectiu, de màxima atenció als gats, hem iniciat el Pla Colonial Felí, hem esterilitzat més de 400 gates entre 2016 i 2017 i ara, en 2018, desenvoluparem la tercera fase en la qual intervindran en 200 gates més”, ha aclarit la regidora.

“A més, hem invertit vora 60.000 euros en el Centre d’Adopció d’Animals de Benimàmet i una part important d’aquesta quantitat s’ha destinat per habilitat una zona exterior per cobrir les necessitats que tenen aquests animals d’eixir a l’aire lliure I per altra banda, i hem reconegut a les persones que dediquen els seus diners i el seu temps per a cuidar els animals que viuen al carrer. En total, hem entregat 264 carnets”, ha afegit la regidora que ha donat compte de la donació acompanyada de portaveus de l’empresa Bayer, autora de la donació, i de Fundació Acavall, que ha sigut la intermediària.

En nom de l’empresa química farmacèutica, Alejandra González ha explicat “que l’objectiu del producte de la seua firma és ajudar als gats però no podrien fer-ho sense la sensibilitat d’entitats com la regidoria de Benestar Animal de l’Ajuntament de València”. Per la seua banda, la presidenta de la Fundació que ha intermediat en aquesta donació, Maza Hernández ha explicat que la seua acció ha sigut de responsabilitat i del seu compromís d’ajudar els animals”.

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

3 × 5 =

mancomunidad horta sud
sempre teua
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
decidim vlc
Semana mobilidad Valencia 2018
Decidim VLC