25n
25N
25N

Bielsa: "El PP solament tira als corruptes quan estan a les portes de la presó"

Bielsa: "El PP solament tira als corruptes quan estan a les portes de la presó"
07/12/2018 -

El secretari de Relacions Institucionals i Acció Territorial del PSPV-PSOE, Carlos Fernández Bielsa, ha ratllat de “vergonyós” que el Partit Popular de la Comunitat “done lliçons de neteja política” quan “ells solament tiren als corruptes de les seues llistes quan estan a les portes de la presó”.

Bielsa ha destacat que “per molt que Pablo Casado s’obstine a parlar del llegat impol·lut que va començar Zaplana fa 25 anys a la Comunitat, la realitat és una altra molt diferent”. El secretari de Relacions Institucionals i Acció Territorial ha recordat “l’al·luvió de casos de corrupció que emboliquen al PP i que van hipotecar durant anys a aquesta Comunitat”. En aqueix sentit Bielsa ha recordat la situació en la qual es troben els expresidents populars, ja que “Eduardo Zaplana està a la presó, José Luís Olivas condemnat i Francisco Camps imputat en diverses causes de corrupció”, un expresident que, com ha comentat Bielsa “no ha abandonat àdhuc el seu lloc en el Consell Jurídic Consultiu”.

A més, el dirigent socialista ha recordat que “una gran part dels seus consellers, han sigut imputats o condemnats per casos de corrupció”. Segons ha assenyalat Bielsa, “no podem oblidar tampoc que tres expresidents del PP de la Diputació també han sigut investigats o condemnats per corrupció”, així com “els alcaldes populars de la ciutat d’Alacant, Sonia Castedo i Luis Díaz Alperi, la imputació de 9 de 10 regidors del PP en l’Ajuntament de València, o la condemna per prevaricació de l’exalcalde popular de Paterna, Lorenzo Agustí”.

Bielsa qualifica d'”interminable” aquesta llista de casos de corrupció en els quals està embolicat el Partit Popular de la Comunitat i ha incidit que “no són els més adequats per a donar lliçons de neteja política”.

El secretari de Relacions Institucionals ha manifestat que “és el partit socialista qui ha retornat l’estabilitat i l’honradesa a les institucions valencianes”, a més de “netejar i tirar als corruptes d’elles”. “Si el PP tinguera decència política, no podria presentar-se a eleccions”, ha conclòs Bielsa.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dos × quatre =

torrent