25n
25N
25N

Bielsa incorpora la Targeta Oci >18 per als joves de Mislata

Per a donar suport a la cultura, el govern Bielsa concedirà un xec-regal de benvinguda a la majoria d’edat, amb el qual els joves podran adquirir productes culturals com a llibres, entrades a museus, concerts teatre o cinema

Bielsa incorpora la Targeta Oci >18 per als joves de Mislata
17/05/2019 -

Mislata és una ciutat amb un horitzó prometedor i que avança cap a un futur modern i prospere. Per això, des del PSOE de Mislata s’ha elaborat un programa electoral en el qual la joventut i la infància continuen sent una prioritat de la política municipal.

Durant l’any passat, “vam posar en marxa el programa d’opinió juvenil Recrea Mislata, on se li donava la veu als joves mislaters perquè traslladaren al govern municipal les seues inquietuds. D’aquelles reunions, en les quals van participar més de 1000 estudiants, sorgeix una de les propostes que hui vénen reflectides en el programa electoral, Mislata Cap d’any”, afirma Bielsa.

Les oportunitats educatives i formatives per als joves de Mislata tindran un nou impuls amb l’ambiciosa mesura del programa “Joventut de Deu”, pel qual es prendran accions d’ampli calat perquè els joves de la ciutat tinguen majors oportunitats laborals en un futur. A més, en paral·lel s’iniciarà l’observatori d’ocupació juvenil al costat del desenvolupament d’activitats que afavorisquen aspectes i valors tan importants com la tolerància, la integració o la diversitat sexual.

La targeta de mobilitat per a estudiants és ja un fet del qual es beneficien més de 300 joves als quals se’ls finança el transport perquè puguen desplaçar-se als centres d’estudi. Una ajuda pensada especialment per a aquelles famílies que tenen dificultats per a fer front a aquesta despesa. Per a donar suport a la cultura, el futur govern Bielsa, concedirà un xec-regale de benvinguda a la majoria d’edat amb el qual podran adquirir productes culturals com a llibres, entrades a museus, concerts teatre o cinema. Aquest programa es denominarà Targeta Oci >;18.

Els més xicotets de Mislata, declarada Ciutat Amiga de la Infància per UNICEF, i especialment les mares i pares, comptaran en breu amb un Espai de la Infància, on xiquets i xiquetes tindran activitats i jocs. A més, s’impulsaran activitats pedagògiques i de qualitat dirigides als menors de 0 a 3 anys.

Aquestes i moltes altres propostes del programa electoral del grup socialista de Mislata podran conéixer-les tots els ciutadans en el míting que tindrà lloc aquesta vesprada a les 19.30 hores al carrer Sant Cecilia de la ciutat.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

9 − 6 =

museo prehistoria