25n
25N
25N

Bielsa anuncia que obrirà el centre socioesportiu que el PP va prometre i mai va arribar a construir

[:esEl acto contó con la asistencia de más de 500 personas, que llenaron hasta los topes una plaza que simbolizó el cambio en la gestión política municipal. Carlos Fernández Bielsa se dirigió especialmente a las personas mayores: “Era un deseo compartido y ya están las grúas y la Residencia con Centro de Día está en construcción, aunque algunos no querían que fuera así”.L’acte va comptar amb l’assistència de més de 500 persones, que van omplir fins als topalls una plaça que va simbolitzar el canvi en la gestió política municipal. Carlos Fernández Bielsa es va dirigir especialment a les persones majors: “Era un desig compartit i ja estan les grues i la Residència amb Centre de Dia està en construcció, encara que alguns no volien que fora així”.

Bielsa anuncia que obrirà el centre socioesportiu que el PP va prometre i mai va arribar a construir
23/05/2019 -

La plaça de Música Ibars va acollir ahir un dels mítings principals de la campanya socialista, amb la qual el PSOE de Mislata va tornar a animar al vot cap a un projecte que implique l’avanç enfront de la reculada. Precisament, ho va fer en lloc emblemàtic del canvi de gestió. Hui, els socialistes tancaran els mítings per barris des de l’avinguda de la Pau, en un acte al costat de l’alcalde de Xirivella, Michel Montaner.

Bielsa va recordar ahir que des de 2011, amb l’arribada del govern socialista, el consistori ha participat en un llarg litigi contra l’empresa Lubasa per les obres de l’aparcament, el contracte del qual l’empresa va rescindir unilateralment, deixant una foradada en la plaça. “I en primícia puc dir-vos que hem guanyat, que recuperarem 2 milions d’euros, i que després d’anys de lluita queda demostrat que el Partit Popular va regalar a les empreses diners de tots”, va explicar Bielsa.

El candidat a l’alcaldia va posar l’accent en el canvi que es va produir llavors. “Els ciutadans i ciutadanes saben que des de 2011 tenen un govern que duu a terme polítiques valentes i honrades, que ha posat en marxa polítiques d’ocupació, d’igualtat, i d’educació, que ara som referents de cultura, esports i especialment de polítiques per a les persones”, va assenyalar Bielsa entre grans aplaudiments del públic en enumerar les múltiples iniciatives posades en marxa durant els últims anys.

NOU CENTRE SOCIOESPORTIU I CAFETERIA PER Als CAMPS DE LA CANALETA

Bielsa es va comprometre a obrir el centre socioesportiu al costat de l’actual centre La Fàbrica, que albergarà piscina coberta, gimnàs públic i un ampli auditori per a acollir esdeveniments esportius, culturals, i festius, però també congressos i conferències. “Mislata necessita continuar avançant en infraestructures que impliquen la participació dels col·lectius, als quals hem d’agrair l’haver aconseguit una ciutat oberta, integradora i moderna”, va explicar Bielsa.

Els socialistes també porten en el seu programa la construcció d’un edifici de cafeteria i despatxos de clubs, sales de reunions i oficines en el complex de la Canaleta, al costat dels camps de futbol. Entre altres mitjanes, també rehabilitaran les pistes d’atletisme per a completar la remodelació del complex esportiu de Mislata que s’ha dut a terme durant aquests últims anys. Al parc públic de la Canaleta, ampliaran el Street workout existent, crearan un rocòdrom i la piscina d’estiu comptarà amb nous jocs aquàtics per als més xicotets.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

3 × quatre =

museo prehistoria